Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Εμφανίστηκε το φιδάκι της Παναγίας στην Κεφαλλονιά

Χαρούμενοι οι πιστοί της Κεφαλονιάς

Σε αναμμένα κάρβουνα «καθόντουσαν» οι Κεφαλλονίτες το προηγούμενο διάστημα, καθώς τα ακίνδυνα φιδάκια που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες έβγαιναν από τις φωλιές τους και κατέκλυζαν το μοναστήρι της Παναγίας Φιδούσας δεν είχαν εμφανιστεί στο νησί!

Τελικά, τα περίεργα φιδάκια, τα οποία έχουν ένα σημάδι στο κεφάλι σαν σταυρό και θεωρούνται «ιερά» και καλότυχα από τους πιστούς στην περιοχή, εμφανίστηκαν στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Αυγούστου στα Αργίνια.






Με το που έγινε γνωστή η είδηση της εμφάνισης του πρώτου φιδιού, οι καμπάνες του Ιερού Ναού χτύπησαν χαρμόσυνα, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκε σύμφωνα με το inkefalonia.gr, ιερά παράκληση στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Αργινίων 

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Όσο να πεις, έφυγε ένα βάρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.01 μακάρι να απαλλασόμασταν του δικού σας βάρους!Κάνε μας την χάρη και εκτοπίσου από εδώ φτάνει πολλά σκουπίδια μαζευτήκατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:25 Αν εννοεις σκουπιδια οσους δε πιστευουν,τοτε εισαι ενας ακομα χριστιανοταλιμπαν,πρεπει να ξερεις οτι ο χριστιανισμος ειναι επισιμη θρησκεια του κρατους,αλλα ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,αυτο πρεπει να το καταλαβεις μια μερα,επειτα το σχολιο του 08:01 δεν ξερεις αν εχεις ειρωνικο τονο η οχι. Πες μου ομως,πως θα αντιμετωπιζες ενα ομοφυλλοφιλο,αλλα πολυ πιστο χριστιανο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News