Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου λόγω πένθους

Ανακοίνωση

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφειου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ ενημερώνει ότι έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και των μελών του αποφάσισε:

Να ακυρωθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες, λόγω πένθους, οι οποίες θα ξεκινούσαν από τις 10 Αύγουστου με το μνημόσυνο του μακεδονομάχου ‘’ΚΩΣΤΑ ΓΑΡΕΦΗ’’ καθώς επίσης το θέατρο σκιών με θέμα "Ο Θάνατος του Κώστα Γαρέφη" που θα πραγματοποιούταν το ίδιο βράδυ αλλά και οι αθλητικές δραστηριότητες 3οn3 basket & 5x5 river soccer από τις 11 έως τις 15 Αύγουστου ,επίσης θα ακυρωθεί και το live με τον Στάθη Αρτινό που θα συνέβαινε στο ναυάγιο στις 14 Αύγουστου και βεβαίως οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 16 & 17 Αύγουστου με παλιά αθλήματα και παραδοσιακά χορευτικά στα πλαίσια του πανηγυριού κοιμήσεως της Θεοτόκου για το χωριό μας.

Ο Μ.Σ. Γαρεφείου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ εκφράζει τα συλλυπητήρια & κατανοεί πλήρως τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του θανόντα συγχωριανού μας ,σεβόμενοι την κατάσταση αποφασίσαμε να ακυρώσουμε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που επρόκειτο να πραματοποιόντουσαν από τις 10 έως και τις 17 Αύγουστου.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. και τα μέλη
Ο Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ! ! ! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΥΤΕ 3HΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυναμη στην οικογενεια του,μπραβο σας παιδια για την αποφαση σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News