Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ιστορική στιγμή: Εύξεινος Λέσχη και Ακρίτες Αλμωπίας χόρεψαν όλοι μαζί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Εύξεινος Λέσχη και Ακρίτες Αλμωπίας χόρεψαν όλοι μαζί, στα πλαίσια του Ποντιακού Πανοΰρ στην Αριδαία.

Δύο Σύλλογοι φαινομενικά διαφορετικοί, ένα όμως πολύ σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: Την αγάπη τους για την παράδοση.

Ο κάθε Σύλλογος ξεχωριστά έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας και αυτό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Δείτε το βίντεο:



4 σχόλια:

  1. πολλά συγχαρητήρια στους συλλόγους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει πια ο τοπικισμός και τα κόμπλεξ ανωτερότητας και των μεν και των δε... Είναι κρίμα μετά από 100 χρόνια συνύπαρξης και συνεργασίας να ασχολούμαστε ακόμη με την καταγωγή και το ποιος είναι πιο Έλληνας από τον άλλο... Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες μίμησης και όχι γκρίνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Βαφειάδη αυτό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής και "σας χαροποίησε ιδιαίτερα", εμείς το παρακολουθούμε σε όλα τα πανηγύρια απλά εσείς κλείνετε τα μάτια σας εκεί που θέλετε!!!!!!!! Βλέπετε κοσμοσυρροή εκεί που δεν υπάρχει και δημιουργείτε κόντρες εκεί που δεν χρειάζεται! Ο κόσμος που πηγαίνει στα πανηγύρια είναι "πόντιοι, ντόπιοι, θρακιώτες, μικρασιάτες, κ.α." και χορεύουν όλοι μαζί και όταν χορεύουν δεν ξεχωρίζει κανείς, είναι όλοι ίδιοι και ίσοι! Πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News