Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Όταν ο Στάμκος συνάντησε τον Παπανικολάου... Η αμήχανη στιγμή! (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι τεταμένες

Μία ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Aridaia News στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πέλλας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο του επανεκλεγμένου Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου στον χώρο της τελετής, υπήρξε συνάντηση «πρόσωπο με πρόσωπο» με το Νίκο Παπανικολάου, ωστόσο δεν ειπώθηκε ούτε κουβέντα, παρά μόνο υπήρξε μια τυπική -πιο τυπική δεν γίνεται- χειραψία.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι τεταμένες, μετά από μία σκληρή προεκλογική περίοδο με αλληλοκατηγορίες και πολλά χτυπήματα και από τις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι η μεγάλη αντιπαλότητα εκδηλώθηκε και τη βραδιά των εκλογών, όταν ο κ. Στάμκος επανεξελέγη Δήμαρχος και ο κ. Παπανικολάου αρνήθηκε να τον συγχαρεί.

 

2 σχόλια:

  1. TVRA TI KANETE SYGKRISH TON PAPANIKOLAOY ME TON STAMKO????????? O PRVHN DIMARXOS EXEI MONO FILOYS ENO O NYN EXEI MONO DOYLOYS. EINAI IEROSYLIA NA TOYS SYNKRINEI KAPOIOS GIATI H DIAFORA TOYS EINAI TOSH OSO KAI TO MPOI TOYS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News