Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δυναμικό ξεκίνημα για τον Αλμωπό στο πρώτο φιλικό με τον Πιερικό

Απολαύστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Παρουσία πολλών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας του Αλμωπού με τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας το απόγευμα της Κυριακής.

Το ματς έληξε ισόπαλο με τελικό σκορ 1 – 1, με τα γκολ να πετυχαίνουν στο 49’ ο Κώνστας για τον Αλμωπό και στο 71’ ο Μουλτσάν για τον Πιερικό.

Η σύνθεση του Αλμωπού αποτελούταν από τους Καραγιαννίδης (87’ Παυριανίδης), Ελευθεριάδης Θ., Κανωτίδης (46’ Δέλιος), Σαπουντζής (46’ Μιτιτενίδης) (86’ Θεοδωρίδης), Μπογδάνης (58’ Μιχαηλίδης) (80’ Κουκλίδης), Ελευθεριάδης Γ., Τσαουσίδης (37’ Τσόλκας), Τσιτλακίδης (70’ Ορτζάνης), Παντελίδης (46’ Κώνστας) (83’ Φανιάδης), Βίκτος (80’ Δεμίρης Π.), Ελευθεριάδης Λ.

Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου είναι βέβαιο ότι έδωσε δύναμη στην ομάδα, η οποία έχει ως μόνο στόχο να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Απολαύστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:



































































14 σχόλια:

  1. μα ουτε ένα σχολιο? η απολυτη απαξιωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να πληρωναν και εισητιριο ισως δεν πηγαινε και κανενας μονο το Δ.Σ.. Πωπω λαο ο αλμωπος α ρ ι δ α ι α ς ! ! ! Πεστε και αλλα λογια για τα χωρια και μετα ψαξτε για κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραία η φανέλα .αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχε εισιτήριο 5ευρω κ περίπου 200 άτομα .τι ήθελες σε περίοδο διακοπών κ με τέτοια ζέστη ; Οι φωτο ειναι στην αρχη γ αυτο δεν φαίνεται ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παρακάτω πάρτε τα καλοπροεραιτα η κακοπροεραιτα οπως θελετε: Ολοι εσεις που μιλάτε για άνοδο στην γ κ καπάκι στην β εθνική καλο θα ειναι να δείτε πως λειτουργούν οι ομαδες που ειναι ηδη σ αυτές τις κατηγορίες .Κ δεν θα σταθώ καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι .ειδα λοιπόν έναν Πιερικό με τον προπονητη του ,τους βοηθούς του ,τον γυμναστή του ,τον προπονητη τερματοφυλάκων κ ολα τα συναφή .απο την αλλη στον αλμωπο; Ένας προπονητης με τον προπ τερματοφυλάκων.ενας να τα κάνει ολα μονος του.Κ να αναλαμβάνει Απ οτι ακούγεται κ την δεύτερη ομαδα !!!παλι μονος!!! Παιδιά καλο το παραμυθακι αλλα στο τελος υπάρχει δράκος .ξυπνησαμε κ δεν τρώμε τον παπά άλλο .δεν υπάρχουν χρήματα για βοηθούς κ άλλον προπονητη; Για την καλύτερη λειτουργία ; Υπάρχουν ομως για άλλες θέσεις πιο φανταχτερές !!! Εκτος κ αν δεν θελετε ή δεν θέλει καποιος ...καλές οι εξαγγελίες αλλα απο ουσία τιποτα ! Υπάρχει χρόνος αρκει κάποιοι να καταλάβετε οτι ο αλμωπος δεν ειναι δικός σας .σε τι διαφέρει λοιπόν η νεα διοίκηση απο την παλια σε αυτο το ουσιαστικό κομμάτι ; Σε τιποτα.κ μην βγει καποιος κ πει να προσπαθήσαμε αλλα δεν μας εκατσαν μια δυο περιπτώσεις .θα ειναι γελοίο .για δείτε το λιγακι εσεις της διοίκησης .ευχαριστω για την φιλοξενία αριδαια νιουζ .σκληρη γλώσσα θελετε κ οχι χάι δέματα στην πλάτη .ψευτικα κ ύπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.03 βρες μια (1) ,οχι δύο, μία ομάδα σε τοπικό πρωτάθλημα να λειτουργεί επί 4 χρόνια στο τοπικό και να ασχολείτε απ τον Ιούνιο με ακαδημίες, εργομετρικές εξετάσεις, με διαρκείας και με ποιός ορθοπεδικός ιατρός είναι ο καλύτερος για την ομάδα και θα σε παραδεχτώ.Εκ των προτέρων σε πληροφορώ ,ότι στη βόρεια ελλάδα, μετά από πολύ ψαξιμο βρήκα άλλη μια τέτοια ομάδα! Οπότε άστο καλύτερα....

      Διαγραφή
    2. ξεπερνατε και τον αισωπο

      Διαγραφή
    3. φοβερή αγωνία 5.56 μιλάμε! Δηλαδή εαν δεν υπηρχε καν ο Αλμωπος ,όπως δεν υπαρχει Αετός Σκυδρας πχ τι θα έλεγες? ο Εορδαικος 3 χρόνια δεν εμφανίστηκε ουτε τοπικό ( 40χιλ.πόλη) ,τα Γιαννιτσα η εδεσσα ,η Ναουσα χαροπαλευουν κι εσύ εχεις ακόμα κουράγιο για κριτική? πάρε το διαρκείας σου,πες μια καλή κουβέντα και λέγε τη γνώμη σου από οποιο σημείο του γηπέδου θες. Θά μαστε όλοι εκει!!!!!

      Διαγραφή
    4. 9:03 εισαι μπουφος, ασχετος και ξερολας.. σε τι κατηγορια νομιζεις οτι παιζει ο αλμωπος? και ποσους βοηθους και προπονητες θελεις να εχει μια ομαδα σε τοπικο? φτανουν 5-6 η θες να φερουν και αλλους? Α1 παιζει ανιδεε.. Α1. με το καθε ξεχασμενο χωριο.. ξυπνα! ας ανεβει πρωτα στη Γ εθνικη και στη Β οπως λενε και μετα θελοντας και μη θα γινουν αλλαγες στο σχεδιασμο της ομαδας.

      Διαγραφή
    5. Βρε παπαρα δεν τα λεω εγω η διοίκηση σου τα λέει ζωο.μαθε για λειτουργία ομάδας .κ αφου εισαι πραγματικά παπαρας κ δεν χρειαΕσαι βοηθό τον τεχνικό διευθυντή τι τον ήθελες ; Ε παπαρα ξερόλα;

      Διαγραφή
    6. Ποια ξεχασμένα χωριά βρε ανιδεεεε; Ελα στα ξεχασμένα πρωτευουσιανε

      Διαγραφή
  6. Εργομετρικό πολυ αμφιβάλω αν ξερεις τι ειναι οχι να Κανες κιόλας .αν παλι εκανες μπραβο σου.ετσι πρεπει.ακαδημιες μονο εσυ μπορεις γιατι εισαι αλμωπος οπως κ ο εδεσσαικος .οσο για γιατρούς κ διαρκείας εχει κ το χωριό μου.αυτονοητα .Α πήραμε κ παπούτσια κ φανέλες στα παιδιά .κεφαλα! Που θες κ εργομετρικό ! Πώς φαινεσαι πως εισαι της νέας διοίκησης .παπατζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5:21 καμαρωνεις που εισαι 4χρονια στο τοπικό ; Αλμωπος εισαι ξυπνα .κ πρεπει να διαφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News