Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΦΡΙΚΗ: Έδεσε από τα πόδια τον σκύλο, του κρέμασε πέτρα και τον έπνιξε στη θάλασσα

Θυμός και αγανάκτηση

Αποτροπιασμό προκαλεί ο τρόπος που επέλεξε ένας άγνωστος που μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να ονομάζεται προκειμένου να θανατώσει ένα σκύλο. 

Έδεσε τα πόδια του ζώου, του κρέμασε και μία πέτρα στο λαιμό και το πέταξε στη θάλασσα ανάμεσα στην Αγία Μαρίνα και την Βασιλική του δήμου Στυλίδας. 

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, o σκύλος βρέθηκε πνιγμένος νωρίς το πρωί από λουόμενος που αγανακτισμένοι ενημέρωσαν τις αρχές και ήδη έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη. 



5 σχόλια:

  1. Η βία που βγαίνει από τον τρόπο θανάτωσης είναι η απόλυτη αποκάλυψη του χαρακτήρα του δολοφόνου. Είναι σίγουρο ότι η βίαιαη συμπεριφορά αποτελεί την κυρίαρχη συμπεριφορά σε κάθε σχέση και συναναστροφή. Ο φόβος των συνεπειών τον κάνει προσεκτικό -τόσο, όσο- στις σχέσεις του με ανθρώπους. Ο τρόπος σκέψης είναι βίαιος και αβίαστα μεθοδευμένος.
    Ίδιος με τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των γονιών που σκότωσαν και ΕΚΑΨΑΝ το παιδί τους! Γιατί, λέει, δεν ακολούθησε τα όνειρα που είχαν εκείνοι(!!!) για εκείνον! Δεν τέλειωσε το Πανεπιστήμιο και τον θεωρούσαν βλάκα, τεμπέλη και αποτυχημένο!!! τους χαλούσε την εικόνα της κοινωνικής καταξίωσης!!!
    Ίδια δολοφονική ψυχολογία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γαιδούρι! Φόλα πρέπει να του ρίξουν ή να του κάνουν το ίδιο.Θα είναι κανένας κομπλεξικός ως συνήθως.

      Διαγραφή
    2. μπερδευεσε νομιζω, το γαιδουρι ειναι ακακο ζωο, μαλλον απο κεκτημενη ταχυτητα τοκανες, δεν υπαρχει ζωο να εχει την κακια αυτου του τερατος.

      Διαγραφή
  2. ο τυπος ειναι επικινδυνος δολοφονος, ευχομαι να ψοφισει με το χειροτερο τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα ακομα υπεροχο πλασμα δολοφονηθηκε, ευχομαι ολοψυχα να βρει και ο ιδιος φριχτο θανατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News