Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑ ΟΡΜΑΣ Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να ηγείται του ΜΑ Όρμας, δείχνει ο Γιάννης Αβραμίδης που αρχίζει να κινείται δειλά – δειλά και να αναζητεί αρχικά τον προπονητή της επόμενης σεζόν και στη συνέχεια κάποιους παίκτες που θα στελεχώσουν τον σύλλογο ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει από το ροστερ παίκτες από το βασικό κορμό, σύμφωνα πάντα με το περσινό ροστερ και ο λόγος γίνεται για τους Θόδωρο Μανίση, Γιώργο Παντελίδη, ενώ αμφίβολη είναι η παραμονή του Γιάννη Παπαδόπουλου, Μανώλη Μανελίδη και Βασίλη Μπελητάσιου.

ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ

Με τριπλό μεταγραφικό χτύπημα απάντησε η Νίκη Βορεινού στις μεταγραφές των άλλων ομάδων καθώς απέκτησε μετά από αθόρυβες κινήσεις της διοίκησης του Παναγιώτη Κοτίδη τους Μίλτο Γαϊτζή, τερματοφύλακα από τη Δόξα Εξαπλατάνου, Χρήστο Αδάμ, μεσοεπιθετικό από την ελπίδα Έδεσσας και τον Χρήστο Καραδοσίδη, μεσοεπιθετικό από τους Προμάχους. Ήδη η προετοιμασία ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού Μάριου Παπαδόπουλου, ενώ ελεύθερος έμεινε ο Παναγιώτης Καραγιαννίδης που ενδέχεται να αγωνιστεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης λόγω σχολικών υποχρεώσεων.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Με πλήρως ανανεωμένο ροστερ θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Γαλατάδων φέτος, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετοί παίκτες. Ανέκτησαν οι Μιχάλης Μπόϊκος, Μιχάλης Μανδάλης, Μάϊκ Καμτσής, Δημήτρης και Κώστας Μάλαμας, ενώ επανέρχονται στην ομάδα οι Δημήτρης Σαρτίνας, Βασίλης Μίσκος, Θωμάς Ουγγρινης, Στράτος Τρεμπολίτης. Επίσης ήρθαν στους ερυθρόλευκους οι Νούλης Μπαρδάκας από τον Άρη Παλαίφυτου, Κώστας Αντωνιάδης και Τάσος Στασινόπουλος από ομάδα των Αθηνών. Αποχώρησε ο Νίκος Μάνδαλης για την ΑΕ Ειρηνούπολης Ημαθίας και γίνονται επαφές για να αποκτηθούν τρείς – τέσσερις έμπειροι παίκτες. Η προετοιμασία ξεκίνησε υπό την επίβλεψη του Τάσου Τοσουνίδη την 1η Αυγούστου.

ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

Με δύο σπουδαίους παίκτες ολοκλήρωσε το μεταγραφικό του παζάρι ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που απόκτησε το γνωστό γκολκιπερ Θοδωρή Καμπαλή (Μπουφόν) από τον Ηρακλή Άσπρου που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με μεγάλη επιτυχία και τον νεαρό μέσο Σωτήρη Δημοσθένους από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, που πέρσι στην πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο, είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ο τεχνικός Σίμος Προδρομίδης, μας δήλωσε ότι αποκλειστικός στόχος είναι η πρώτη θέση καθώς οποιαδήποτε άλλη θέση θα θεωρηθεί αποτυχία μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει.

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΑΡΒΑΡΕΝΤΖΗΣ

Μετά από δύο χρόνια στον Ηρακλή Άσπρου, ο γνωστός στράϊκερ, Μάριος Βαρδαρεντζής, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Φίλιππου Σταυροδρομίου και επιστρέφει για να βοηθήσει το Φίλιππο να πρωταγωνιστήσει και - γιατί όχι – να μην επιστρέψει στην Α1 όπου αγωνιζόταν για πολλά χρόνια. Ο εν λόγω παίκτης έχει το γκόλ και σίγουρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Επιστρέφει δυναμικά ο Ακρίτας Σωσάνδρας μετά από απουσία ενός χρόνου από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. Ήδη γίνονται επαφές για προπονητή από τη νέα διοίκηση ενώ επιστρέφουν κάποιοι αρκετοί παίκτες που πέρυσι αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες. Παίκτες του Ακρίτα θα πρέπει να θεωρούνται οι Τάσος Τζάτζης, Χρήστος Καραγιαννίδης και Βαγγέλης Κωστινούδης που ανήκαν στη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, Γιώργος Καραγιαννίδης, Γιάννης Στούπης, Τάσος Παρτσανάκης και Λάζαρος Ρακιάρης που ανήκαν στην Αναγέννηση Δωροθέας όπως και οι Δημήτρης Μίσκος από Ηρακλή Γαρεφίου, Δημήτρης Παπανδρέου από Άρη Υδραίας, Δημήτρης Στούπης και Γιώργος Κορέλας που ήταν ελεύθεροι και ο Πέτρος Αμπάρης από το Μακεδονικό Ίδας.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Οι παίκτες του ΜΑ Άρνισσας, βλέποντας ότι δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν το σύλλογο, ανέλαβαν να βγάλουν από μόνοι τους να βγάλουν το…. φίδι από την τρύπα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κάθοδο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες διεργασίες για να λειτουργήσει ο ΜΑ και στο προσεχές διάστημα θα έχουμε περισσότερα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Σε συνεχείς επαφές με προπονητές βρίσκεται η διοίκηση του Νίκου Τουρλάκη για λογαριασμό του Ηρακλή Γαρεφίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο όσον αφορά στον «πάγκο» του Ηρακλή, που μετά την απόκτηση του νεαρού γκολκιπερ Γιάννη Μάρκου, ενός δικού του παιδιού ουσιαστικά, άφησε ελεύθερο τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Παρασκευόπουλο (Ντασάεφ), τον οποίο παράλληλα ευχαριστεί για την προσφορά του.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ

Παρότι δέχτηκε έντονο πρεσινγκ από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και συγκεκριμένα από τον προπονητή Βασίλη Ασλανίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν παλαιότερα, ο Δημήτρης Λαφαζανίδης συνεχίζει στην ομάδα του Εδεσσαϊκού και θα αποτελέσει και φέτος τον φυσικό τους ηγέτη. Η κίνηση αυτή σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους των «τριαινοφόρων» που ελπίζουν ότι η ομάδα τους θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της Α1 μετά την μαύρη περσινή χρονιά.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ Α’ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ

Με προπονητή τον Γιάννη Γρεβενάρη που ανανέωσε την παραμονή του, ο Φίλιππος Φλαμουριάς έχει σαν σκοπό να κυνηγήσει την άνοδο στην Α Κατηγορία, με τον βασικό κορμό του (Παπατούσης, Τότλης, Τσιτσκάρης, Ταρπάνης, Μουμτζόγλου) και με νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Ντόρη Καραουλάνη από τον Άγρα, δείχνει τις προθέσεις του.

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΓΚΑΝΑΖΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News