Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Τίτλοι τέλους για τον ΑΠΟ Πιπεριάς - Δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας

Τελικά η έλλειψη παραγόντων έφερε το τέλος της λειτουργίας του

Η μη συμμετοχή του ΑΠΟ Πιπεριάς όπως όλα δείχνουν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας είναι κάτι που ίσως πολλοί δεν περίμεναν και σίγουρα πίκρανε τους φίλους της ομάδας.

Ο ΑΠΟ είχε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η ενσωμάτωση πολλών μικρών σε ηλικία παικτών την τελευταία τριετία τουλάχιστον έδωσε ελπίδες ότι ο Σύλλογος θα ανακάμψει.

Τελικά η έλλειψη παραγόντων έφερε το τέλος της λειτουργίας του και κανείς δεν γνωρίζει αν θα επαναλειτουργήσει στο μέλλον και υπό ποιες συνθήκες, από τη στιγμή που οι παίκτες αναχώρησαν για άλλες πολιτείες και δύσκολα θα μαζευτούν ξανά για λογαριασμό του θρυλικού ΑΠΟ Πιπεριάς που έχει τη δική του ιστορία.

Θα είναι το κύκνειο άσμα του σωματείου η φετινή μη κάθοδος ή θα υπάρξουν ξανά ρομαντικοί άνθρωποι που θα βάλουν τα στήθη τους μπροστά ούτως ώστε να υπάρξει ποδοσφαιρική ομάδα στην Πιπεριά.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΚΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ueleis na se dosi lefta mipos aftoys poy cifisate na pite

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News