Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η μάχη της... γραβάτας στο Δήμο Αλμωπίας! Πότε θα ανακοινωθούν οι Αντιδήμαρχοι;

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος αναμένεται να ανακοινώσει τους αντιδημάρχους στις 8 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησε για τα καλά η μάχη της… γραβάτας στο Δήμο Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, η αγωνία των αιρετών για την κατανομή των αξιωμάτων έχει χτυπήσει «κόκκινο», μιας και μετράμε πέντε και σήμερα για την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος αναμένεται να ανακοινώσει τους αντιδημάρχους στις 8 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία μέρα μετά την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως μπορεί να παρεκκλίνουν από την πραγματικότητα μιας και ο κ. Μπίνος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. «παίζει» έντονα το όνομα του Σίμου Σωτηριάδη.

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά στην προεδρεία των Λουτρών, ακούγεται ότι θα την αναλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

10 σχόλια:

  1. Τα κόλπα του Ζέρζη θα ακολουθήσει και ο Μπίνος? Τι έχουν τα λουτρά και δεν το ξέρουμε? Γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν για τη θέση του προέδρου της επιχείρησης/ Τόσο ανίκανους θεωρεί τους συνεργάτες του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερει τι κανει ο δημαρχος δεν θα δουλευουν παντα οι ιδιοι!φτανει πια ολοι εχουν αναγκη απο δουλεια !οι κλωσες που δεν ειχαν αναγκη ας κστσουν σπιτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος 24 Αυγούστου 2014 - 11:58 π.μ.

    ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ:

    Φρουφρού και αρώματα!!!
    Όλη η Αριδαία ένα υπέροχο άρωμα, όλη η Αλμωπία μια υπέροχη μυρωδιά.
    Κάδοι, δρόμοι και πλατείες παντού γεμάτοι απο σκουπίδια, σκουπιδιάρικα που ρίχνουν τις υγρές βρομιές τους σε όλη την πόλη και τα χωριά που σε συνδιασμό με την αφόρρητη ζέστη προκαλούν τρέλα...
    Αδέσποτα που γλύφουν τις βρωμιές, πολλές φορές άρρωστα και πεινασμένα που παν απ' εδω και απο εκεί.
    Πολίτες που με τα λάστιχα προσπαθούν να καθαρίσουν ότι μπορούν.
    Χόρτα ξερά και μεγάλα που έχουν πνίξει τα πάντα, δρόμους, πάρκα, σχολεία, κέντρο υγείας, εκκλησίες κ.α.
    καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ Δ. Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΧΙΜΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ: ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΝΟΜΙΖΩ ΣΩΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ) .ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΟΚΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο αγαπητός κύριος Σωτηριάδης προφανώς συμπεθεριάζει με άλλους πολιτικούς χώρους οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα....δυστυχώς τις πληροφορίες και τη γνώση για τα πολιτικά παιχνίδια στο τόπο μας τις ξέρουν λίγοι οπότε...κάποιοι κάνουν χαλαρά τη δουλειά τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια αυτοι θα κυβερνησουν τον τοπο μας?.Το Μαρτινακι το βλεπω για αντιπροεδρο λουτρων ε........Κωστακη Ζιάκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΟΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΟΠΑ.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ,ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΕΣ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΥΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ Α@@@@@Α ΤΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ,ΣΙΜΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η' ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΆ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News