Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα Γιαννιτσά

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα Γιαννιτσά Πέλλας

Συνελήφθησαν χθες 12.08.2014 το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 37 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, με τη συνδρομή αρμόδιου υπαλλήλου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι είχαν παρέμβει στον δίσκο του μετρητή, ώστε αυτός να μην καταγράφει το καταναλωθέν ρεύμα, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται κανονικά η οικία τους με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς αυτή να καταγράφεται.

Η συνολική ζημιά που προκλήθηκε στην Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. ανέρχεται στο ποσό των 294 ευρώ, ενώ η ζημιά αποκατάστασης ανέρχεται στο ποσό των 202 Ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News