Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση της Δόξας Ριζού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 3 Αυγουστου στις 7 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο ριζου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και της αθλητικου συλλογου Δοξα Ριζου για το πρωτάθλημα της Α1 όπου θα αγωνιστεί φέτος 2014-2015.

Η Δοξα Ριζου με ανανεωμένο ρόστερ και με προπονητή υφαντιδη χρηστο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Καλουμε ολους τους ποδοσφαιριστες του συλλογου να δωσουν το παρων.

Οι μεταγραφες θα ανακοινωθουν την δευτερα 04 αυγουστου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΗ, ΟΛΥΜ.ΒΟΛΟΥ ΚΛΠ ΚΑΡΚΑΜΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟ,ΚΑΙ ΥΦΑΝΤΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Δ.Σ. Δοξα ριζου
Κελεσιδης Ι.

6 σχόλια:

  1. Αντε δοξαραααααααα φουλ για γ εθνικηηηηηηηηη .ψαξτε τον δευτεροοοοο!!!!!εχουμε ομαδαρα εχουμε λαοοοοοοοοοοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζω να μην τα λες σοβαρα αυτα.. Κοιτα να σωθεις φετος και ασε το πρωταθλημα και τα πλεϊ οφ. Και τα πλεϊ αουτ καλα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνα απο το ονειρο...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δοξαρα ολε ολε τρελενομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δοξαρα ολε ολε τρελενομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφηστε τον καθενα στο ονειρο του βρε παιδια.Ποδοσφαιρο ειναι για νεα παιδια.Δεν ειναι πολεμος.Διασκεδαση και ψυχαγωγία.Καλο πρωτάθλημα σε όλους από έναν φίλαθλο του Αρη Θεοδωρακείου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News