Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ποντιακό γλέντι με τα... όλα του στο Άλωρο! (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλο ποντιακό γλέντι πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλώρου «Ο Πλάτων».

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και γλέντησε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες:




























5 σχόλια:

  1. Πληθος κοσμου στο Αλωρο.Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για αλλη μια χρονια δεν εβρισκες να κατσεις, συγχαρητηρια στο συλλογο και στους εθελοντες για την οργανωση και εξυπηρετηση.και του χρονου με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην γραφετε χαζα πρωτη φορα δεν ειχε κοσμο. κ χανετε τ κοσμο γιατι σε αλλα πανηγυρια βαζουνε τ παντα κ εσεις μονο τ δικα σας. ελεος τζιγκιρ τζιγκιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε κομπλεξικε τραβα απο δω....κατσε σπιτι σου παλιομαλακα...περιμενεις να πας σε πανηγυρι για να διασκεδασεις τζαμπα και καθεσαι και κρινεις...μπες εσυ παλιομαλακα στο συμβουλιο και βαλε και ροκ αμα θελεις...παλιοπουστ...ακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον αριθμο που κερδίζει την τηλεοραση το γνωρίζει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News