Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Μεγάλα όνειρα για την Ασπίδα Γυψοχωρίου

Ήδη υπάρχει νέο Δ.Σ.

Για μεγάλα πράγματα πάει φέτος η Ασπίδα Γυψοχωρίου που θέλει να ανεβεί στην Α' Κατηγορία και υπάρχει μεγάλη πίστη για επίτευξη του στόχου αφού υπάρχει μεγάλη οργάνωση,ενώ γίνονται πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις.

Ήδη υπάρχει νέο Δ.Σ. που αποτελείται από τους παρακάτω:

Πρόεδρος: Δημήτρης Καμτσής
Αντιπρόεδρος: Θανάσης Σαμαράς
Γεν. Γραμματέας: Καλλίνικος Χατζηκαλινικίδης
Ταμίας: Πασχάλης Καμτσής
Μέλη: Θωμάς Σαμαράς, Κώστας Καραβασίλης, Χρήστος Πισμίσης.

Στον πάγκο παρέμεινε και συνεχίζει ο Φώτης Σύρμαλης σαν προπονητής, ενώ μέχρι στιγμής ήρθαν στην ομάδα οι Γιάννης Αλεξιάδης από Ελπίδα Αχλαδοχωρίου, Τάσος Γουργούλας από Μελιτέα Θεσσαλονίκης, Βασίλης Καραμαριάς από Νίκη Αξού, Κοσμάς Γαλούπης από ΠΑΟΚ Καρυδιάς, Χρήστος Σπυρίδης από ΠΑΟ Δάφνης και Γιώργος Ντούφος από ΠΑΟ Δάφνης.

11 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια στην προσπαθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an den htan o K. KARANTONHS ayth h omada den tha hpirxw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πρόεδρο Κάμτση η ομάδα πάντα πήγαινε για μεγάλα πράγματα...έτσι και φέτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ήταν ο κεκες ο καραντωνης που είναι στο Δ.Σ.των Διαιτητών δεν θα γινόταν τίποτα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε αγαπητοί φίλοι. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai na dite fetos ti exoume na kanoume..panta mesa se ola eimaste..opoios katalave katalave.

      Διαγραφή
    2. Εγώ από αυτό που αφήνεις να εννοηθεί κατάλαβα πως είχατε και θα συνεχίσετε να έχετε διαιτησία με το μέρος σας κάνω λάθος?

      Διαγραφή
    3. oxi kostaki de kanis lathos ,na mathete k na iste k esis kinonikoi antropoi gia na eiste mesa sta kentra apofasewn kai na min dimioyrgitai provlimata se kathe xwrio pou pate k pezete,

      Διαγραφή
    4. Αν νομίζεις έγω έγραψα κάτι τότε είσαι ένας βλάκας και μισός κ. 17 και 14 στις 17/8 γιατί εγώ δεν έγραψα τιποτε άλλοι τα έγραψαν. Αλλη φορά μην ξανασχοληθείς με τον Κοστάκη χωρίς να γνωρίζεις.

      Διαγραφή
  5. an den htan o giatros agapite de tha sas ixeran oute h petres tsompanoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News