Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Θα συμμετέχουν ή όχι στο πρωτάθλημα Παναλμωπιακός και Εθνικός Αριδαίας;

Θα συμμετέχουν ή όχι στο πρωτάθλημα ο Παναλμωπιακός και ο Εθνικός Αριδαίας;

Στον αέρα είναι τουλάχιστον προς το παρών η συμμετοχή τόσο του Εθνικού Αριδαίας, όσο και του Παναλμωπιακού (Αλμωπού Β’) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, από τη στιγμή που υπάρχουν μόνο κάποιες συζητήσεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Τα ρόστερ και των δύο ομάδων που τελούν υπό την αιγίδα του Αλμωπού αυτή τη στιγμή παραμένουν ελιπή τόσο από πλευράς παικτών, όσο και από θέμα προπονητή.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να δοθούν σε ομάδες Α1 και Α’ Κατηγορίας οι ποδοσφαιριστές που θα κριθούν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση τον προπονητή, όμως από την άλλη υπάρχουν κάποιοι που δεν επιθυμούν την εξαφάνιση των δύο ομάδων.

Πάντως όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο απομακρύνεται το όνειρο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, εκτός κι αν έχουμε θεαματικές αλλαγές και εξελίξεις.

17 σχόλια:

  1. με τις ακαδημιες τι γινεται; ειναι απαραδεκτο ολα τα φροντιστηρια να περιμενουν τις ακαδημιες για να βγαλουν προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς την διοικηση του αλμωπου.κυριε γατσο τελευταια 10ετια ο αλμωπος λειτουργουσε απο παιχτες του εθνικου και της β ομαδος.δυστυχως φετος βλεπουμε μια κολισιεργια σε αυτο το κομματι.μακαρι στο μελλον να μην ειναι καταστροφικο για τον αθλητισμο το επαναλαμβανω για τον αθλητισμο της περιοχης.μηπως τελικα ολη αυτη η πρεμουρα της ανοδου στο τελος μας βγει σε κακο΄;ψαξτε το λιγο παιδια.δεν θα κανω κακοπροερετη κριτικη στην διοικηση απλα λεω ψαξτε το.δειτε το δασος οχι το δεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. uelv na pisteyv apla oti einai aplh ervthsh ..ki oxi h alhueia.an alhueyei einai terastio lauos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλοι εμεις που τα παιδιά μας είναι στις ακαδημίες της ομάδας, όλοι εμείς που κατοικούμε στην αγαπημένη μας Αλμωπία, αποτελούμε την ομάδα μας.Ελπίζουμε το καλύτερο για όλα τα τμήματα του Αλμωπού και με τη συνεργασία μας όλα θα έχουν την καταληξη που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διοίκηση ,γονείς και κόσμος είμαστε μαζί η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη την καραμελα εδω και χρονια... να ασχολειτε ο Αλμωπος με τον Εθνικο καθε καλοκαιρι... ποτε θα την αφησουμε; Ο Παναλμωπιακος ειναι ομαδα - ακαδημια του Αλμωπου. Ο συμπολιτης Εθνικος ειναι μια αλλη ομαδα οπως η Αψαλος η Ξιφιανη και τοσες αλλες. Ο καθενας τον δρομο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πανε ξεπλεινε λιγο το στομα σου που θα μας πεισ οτι ο εθνικος ειναι σαν τα χωρια.....ΑΣΧΕΤΕ Ε ΑΣΧΕΤΕ.......

      Διαγραφή
  7. ΠΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ 11.10 ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ , ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν καταλαβες τα ιδια λεμε.απλα τα ειπα χωρις ενταση

      Διαγραφή
  8. Ναι πατερούλη ,ντροπή ! Ας μην το πηγαινες με το ζόρι στο πήρανε; Κάθεται ο καθένας κ λέει για το παιδί του.Αν δεν σας αρεσει οριστε οπως λέει κ ο παραπάνω ,αψαλος -ξιφιανη-ΔΩΡΟΘΕΑ -εξαπλατανος ,μπορούν να σας δεχτούν .Τοση τρελα με τον αλμωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bre ejypnakia 12 45 oalmvpos apo poy pairnei paixtes apo ton euniko kai bazetai toys goneis na zhtane ta deltia gia na mhn exei dhuen kamia anamijh o almvpos prepei na exei ton euniko konta papadopoylos slantintsis byntra ntoyro tsolkas andreadeis exei kai alloys asxete 12 45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ένα ξέρω: ότι ήρθε ο Δεκαπενταύγουστος και φύλλο δεν κουνιέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εθνικοσ........ παπαδοπουλοσ λουκασ ταραλιδησ.........σεβαζμοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστω ολους εσας που με βριζετε.... Ολοι αυτοι που αναφερατε θα καναν καριερα και αλλου χωρις να περασουν απο τον Αλμωπο γιατι το ειχαν. Το οτι πηγαν στον Αλμωπο δεν σημαινει οτι εχει διαφορα ο Εθνικος απο την Αψαλο την Ξιφιανη και αλλα χωρια, σαν λειτουργια ομαδας. Οι Τσολεριδης Θ. και Ν. ,ο Παρασκευοπουλος,ο Σαμαρας, ο Δελιος, ο Δουλγερακης ηταν παιχτες ομαδων της Αλμωπιας και οχι του Εθνικου,και ετυχε να περασουν απο τον Αλμωπο. Επισης ο Ζουμπουλης,ο Κολτσης, ο Καραϊσαριδης κ.α. ηταν παιχτες του Εξαπλατανου, των Προμαχων, της Αψαλου και δεν ηρθαν ποτε στον Αλμωπο. Τα χωρια τους δεν αξιωναν διοικηση υπο την αιγιδα του Αλμωπου. Αντιθετα ο Εθνικος καθε χρονο ψαχνει λυσεις απο τον Αλμωπο διοικητικης φυσεως. Και οταν δεν τις παιρνει αρχιζουν οι μπαμπαδες παιχτων που δεν προχωρησαν τα παιδια τους και "εντελως κατα τυχη" περασαν απο Εθνικο πρωτα, να κατηγορουν τις διοικησης του Αλμωπου. Αφου αγαπατε τοσο πολυ την ομαδα του Εθνικου αναλαβεται τις τυχες της, να ξεκουραστει και λιγο ο Δημος που καθε καλοκαιρι βουταει σε ωκεανο και κολυμπαει μονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν δε φορουσαν την φανελα του αλμοπου δεν θα τουσ ηξερε κανεις καποιους που αναφερεις φιλε 11 43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη φιλε μου αλλα η κουβεντα παει σε συλλογικο επιπεδο των δυο ομαδων της Αριδαιας και οχι σε προσωπα... ειμαι ο 12:45 και ο11:43.

      Διαγραφή
  14. Ντρόπη ο Εθνικός ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι αναπόσπαστο και περήφανο κομμάτι της αθλητικής κοινότητας της ΑΡΙΔΑΙΑΣ.Θεωρούσε πάντα τον Αλμωπό ως αδελφική ομάδα και τον βοηθούσε σε πάρα πολυ μεγάλο βαθμό δίνοντας του έτοιμους παίχτες,αυτο παντα αντιμετωπιζόταν ώς η λογική σειρά των πραγμάτων {Ακαδημίες Αλμωπού > Εθνικός Αριδαίας > Αλμωπός(εφόσον ο παιχτής ειχε την δυνατότητα να ανταπεξέλθει) } παρόλα αυτά ο Αλμωπός ,παράνομα βεβαια, δεν αφήνε τους συντοπίτες του ουτε προπόνηση στο δημοτίκο γήπεδο να κάνουν,και με το που σκουρύνανε τα πράγματα για τον Αλμωπό πριν 3 χρόνια περίπου αρχισε να γινεταί ολο και πιο πολύ μοναχοφάης.Τα τελευταία 3-4 χρόνια που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολα για τον Εθνικό περιελαμβάνοντας ενα συνεχές σαμποτάζ απο τον Αλμωπό ξεκινώντας απο την ''ίδρυση'' του Αλμωπού Β και φτάνοντας στο τελειωτικό χτύπημα του ΄΄παιδομαζόματος΄΄ αυτών των λίγων ανέτοιμων παικτών που είχαν μείνει.Τέλος, όποιος θέλει να μιλαέι για ενότητα της περιοχής και συχγώνευση σε μια ομάδα ας πάει στην ομάδα του χωριού του και να κάνει το ίδιο που κάνουν στον Εθνίκο.Ο Εθνικός ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι οικογένεια ντροπη στον Αλμωπό που την καταστρέφει.
    Εθνικάρα για μιά ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News