Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες" |
Πρόσφατα η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε να μην καταναλώνονται παρατηγανισμένες και ξεροψημένες τηγανητές πατάτες, καθώς είναι πιθανότερο να έχουν υψηλότερα επίπεδα του επικίνδυνου χημικού συστατικού ακρυλαμιδίου, που συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου.
Πηγή: www.onmed.gr
δώστε συμβουλές για νέες μητέρες ,γιατί υπάρχει μεγάλη άγνοια !!! Είναι τραγικό μητέρες να ταίζουν τα παιδιά τους πατατάκια και τσιπς και αναψυκτικά !!!! Κι όμως!!!!!! Απ την οικογένεια όλα αρχίζουν και τελειώνουν........Η ενημέρωση αφού δεν έρχεται απ το κράτος ας έρθει έστω κι από δω......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάποτε σε έναν γιατρό πήγε κάποιο άτομο και του ζήτησε τον τρόπο για να ζήσει πάρα πολλά χρόνια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤου λέει λοιπόν ο γιατρός, δε θα τρως πατάτες τηγανιτές, χοιρινό κρέας, λουκάνικα, μακρυά από γλυκά, ποτέ αλκοόλ, αποχή από το σεξ, όχι ξενύχτι, ποτέ τηλεόραση-κινητό-wi-fi,κάπνισμα κλπ.
-Και θα ζήσω πολλά χρόνια γιατρέ μου;
-Τα ίδια θα ζήσεις, αλλά θα σου φαίνονται σαν να έζησες ...αιώνες.
Το φαινόμενο αυτό δεν συναντάται μόνο στις πατάτες αλλά στα αμυλούχα και άλλα τρόφιμα που ξεροψήνονται. Ακόμα και στα υγιεινότατα ψητά λαχανικά και κρέατα.