Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Γκολεμά κατά Μαστοράκη: «Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου»

Νέα κόντρα ξέσπασε

Έξαλλη έγινε η Ντέπυ Γκολεμά με ένα σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για την Χαρούλα Αλεξίου και τη συναυλία της για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε ένα οργισμένο σχόλιο στον λογαριασμό της στο facebook, προσθέτοντας και την ανάρτησή του.

«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…» ανέφερε η ίδια, εμφανώς θυμωμένη.


πηγή: entertv.gr

3 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΓΚΟΛΕΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι επώνυμοι βρίζουν χυδαία και δίνουν το κακό παράδειγμα τι να περιμένεις ποια σ αυτόν τον τόπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχ μερέ με τις επωνυμίες και τις ανωνυμίες!!! Όλοι έχουμε ονοματεπώνυμο. Το βάρος του ονόματος είναΙ ΕΠΊΚΤΗΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΌΧΙ ΕΣΑΕΙ . Οι πράξεις μετράνε.
    Όσο για ον Μαστοράκη... εντάξει γνωστή η ποιότητά του και δεν αναφέρομαι μόνο στο ρόλο τυ στη χούντα. Ο άνθρωπος έχει ως σωστό προϊόν και καλή δουλείά, ό,τι σχετίζεται με κ... , sex κάθε μορφής "πλοκή" που βασίζεται στην αμερικανιά "βία, αίμα, σπέρμα"...! Που θα πουλήσει και μούρη ο ....!
    Όσο για παραδείγματα επωνύμων, έχει σημασία πού κοιτά κανείς και γιατί. Άρα και το παράδειγμα είναι προσωπική επιλογή , εν πολλοις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News