Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Σπυροπούλου - Κοντομηνάς: Διακοπές με το σκάφος στο Ιόνιο! (ΦΩΤΟ)

Ξέγνοιαστες στιγμές στην Κεφαλονιά!

Τις διακοπές της στο Ιόνιο απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνοντας κρουαζιέρα με το σκάφος του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hello η νεαρή παρουσιάστρια ως καλεσμένη του Δημήτρη Κοντομηνά περνά όμορφες στιγμές μαζί με την αδερφή της ενώ στην παρέα τους βρίσκεται και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε τον Δημήτρη Κοντομηνά, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Λάκη Λαζόπουλο να γευματίζουν σε εστιατόριο του Φισκάρδο.

Δες τις φωτογραφίες:



1 σχόλιο:

  1. Διακοπουλες με τα 350,000,000 του Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου,ελευθερος και ωραιος ο κυριος Κοντομηνας!!! Και εσυ Ελληνα,μην ασφαλισεις το αμαξι σου,και θα πας φυλακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News