Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Μενεγάκη "ανεβάζει" φωτογραφία χωρίς ρετούς και συνεχίζει τον "πόλεμο" με τα media

Αν δεν το έχετε καταλάβει η Ελένη Μενεγάκη έχει ανοίξει έναν άτυπο «πόλεμο» με τα media. Ανάρτησε τον εαυτό της χωρίς ρετούς και «τη λέει» στα περιοδικά. Δείτε την.

Ήταν να μη βρει τον δρόμο για τα social media. Τώρα που η Ελένη Μενεγάκη έμαθε να διαχειρίζεται και το παιχνίδι των social media δεν γλιτώνει κανένας! 

Η παρουσιάστρια που αναρτά μόνη της φωτογραφίες, «σπάζοντας» τη δουλειά των παπαράτσι, μπαίνοντας και σε πόλεμο με κάποιους από αυτούς, αυτή τη φορά εκθέτει τα περιοδικά που δημοσιεύουν στα εξώφυλλά τους εκείνη από τις καλοκαιρινές διακοπές με μαγιό.

Τι εννοούμε; Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, αργά το πρωί, ανάρτησε μια φωτογραφία της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ενώ ποζάρει όρθια μέσα στη θάλασσα λίγο πριν βουτήξει! Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά τον εαυτό της με μαγιό, αλλά αυτή η φωτογραφία προσφέρεται για πολύ συζήτηση!

«Κι επειδή ό,τι φωτογραφίες μου είδατε αυτό το καλοκαίρι στα περιοδικά είναι περσινές, αυτή είναι για εσάς», έγραψε ως σχόλιο, ατάκα-δηλητήριο η Μενεγάκη για να συνοδεύσει τη φωτογραφία, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους υπεύθυνους των περιοδικών που έχουν ως κεντρικό θέμα εξωφύλλου την παρουσιάστρια με το μαγιό της από τις φετινές διακοπές της.

Σχετικά με το θέμα του ρετούς, που όλοι συζητάνε το πόσο πολύ ρετουσαρισμένη εμφανίζεται η παρουσιάστρια στις ιλουστρασιόν σελίδες; Προφανώς και δεν την αφορά, αφού τα έχει βρει με το σώμα της και όσα ειδικά φίλτρα κι αν χρησιμοποιήσει -από εκείνα που κυκλοφορούν ως εφαρμογές για τα social media- δεν μπορεί να φτάσει την τελειότητα ενός καλού γραφίστα.

Συμπέρασμα; Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένη στη ζωή της και σαφώς νιώθει ασφαλής, ώστε να μην υπολογίζει κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν γενικότερο πόλεμο με τα media που τη λατρεύουν και ξεπουλάνε σαν τρελά κάθε φορά που φιλοξενούν την εικόνα της και θέματα σχετικά με τη ζωή της.

---
Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News