Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Μπήκαμε στο «Queen Elizabeth», το πλωτό παλάτι των ωκεανών…

Όταν η πολυτέλεια σε ταξιδεύει στα νερά της Μεσογείου

Το λιμάνι του Πειραιά κοσμεί σήμερα ένα από τα πιο πολυτελή κρουαζιερόπλοια του κόσμου το «Queen Elizabeth».

Το νεότερο μέλος του στόλου της Cunard βαφτίστηκε στις 12 Οκτωβρίου 2010 από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο, «Queen Elizabeth», φέροντας το όνομα της πρώτης βασίλισσας και διατηρώντας την κομψότητα της... ξαναζεί τη σύγχρονη αίγλη του.


Όπως γράφει το protothema.gr μεταξύ άλλων διαθέτει 1.000 καμπίνες, τριώροφο θέατρο 860 θέσεων, γυμναστήριο, καζίνο, εφτά χώρους εστίασης και δύο πισίνες.

Οι περίτεχνες αίθουσες και η πλούσια διακόσμηση υπενθυμίζουν την κληρονομιά της πρώτης Βασίλισσας και ενισχύουν την πολυτελή σύγχρονη γοητεία της.

Το πλοίο κατασκευάστηκε το 2010 στα ναυπηγεία Fincantieri Monfalcone της Ιταλίας και ζυγίζει 90.400 τόνους, έχει 294μ. μήκος, 32μ. πλάτος , βύθισμα 8μ. και στα 12 από τα συνολικά 16 καταστρώματα του φιλοξενεί 2.058 επιβάτες και 1.000 μέλη πληρώματος.

Από τον Ιούνιο το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο έχει εγκατασταθεί στην ανατολική Μεσόγειο πραγματοποιώντας κρουαζιέρες 7, 14 και 21 ημερών με λιμάνι αποβίβασης τον Πειραιά, την Civitavecchia και τη Βενετία έως και το Νοέμβριο του 2014, που και θα αποχωρήσει..





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News