Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Διευκρινήσεις του Γιάννη Κετικίδη για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

"Είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα"

Με αφορμή το δημοσίευμα του Aridaia News (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στην οποία συμμετείχα, έχω να δηλώσω τα εξής:

Τόνισα πολλές φορές ότι όλοι μας θα θέλαμε η αυλή του νέου σχολείου να καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερη έκταση. Ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και αυτός είναι ο λόγος που δήλωσα ότι το σχολείο έχει αυλή.

Επιπλέον, ανέφερα πως θα προχωρήσουμε εν ευθέτω χρόνο σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με στόχο να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερο αύλειο χώρο για τα παιδιά μας.

Τέλος, δεσμευτήκαμε μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου ότι μόλις ο Δήμος παραλάβει το σχολείο, θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια μαθητών και δασκάλων, όπως για παράδειγμα τα κάγκελα τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στα παράθυρα, ενώ θα καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής κοινότητας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι το σχολείο πρέπει να παραληφθεί άμεσα, ώστε να ανήκει και επίσημα στο Δήμο και στη συνέχεια οι μαθητές και δάσκαλοι να μπούνε στις τάξεις. Από εκεί και πέρα, είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιάννης Κετικίδης
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

14 σχόλια:

  1. Η παραπάνω δήλωση του Αντιδημάρχου σημαίνει ότι το θέμα κλείνει εδώ....Όσοι πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι με την αυλή είστε γελασμένοι και άδικα θα περιμένετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ .ΑΙΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΣΟΒΑΡΑ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τόνισα πολλές φορές ότι όλοι μας θα θέλαμε η αυλή του νέου σχολείου να καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερη έκταση. Ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και αυτός είναι ο λόγος που δήλωσα ότι το σχολείο έχει αυλή." δηλαδή αν μπορούσατε στην παρούσα φάση να κάνετε κάτι για την αυλή τότε θα παραδεχόσαστε ότι το σχολείο δεν έχει αυλή? εύχομαι να μην είναι αυτός ο καινούριος τρόπος σκέψης των δημοτικών αρχόντων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχολείο αυτό έχει αυλή... Τέλος!!!!! Έχουμε να ασχοληθούμε και με άλλα προβλήματα του δήμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν σε ενδιαφερει φιλε το αρθρο μην το διαβαζεις και μην γραφεις...

      όταν λες "εχουμε" τι εισαι δηλαδή..? καποιος εκλεγμενος του μπινου..??

      Διαγραφή
    2. Γράφω επειδή με ενδιαφέρει το άρθρο...και δε σε αφορά αν είμαι εκλεγμένος του Μπίνου....

      Διαγραφή
  5. ο πεζόδρομος άρχισε να έχει τρύπες, οι καδοι παλιωσαν και τα αδέσποτα περισεύουν.Τα φωτιστικά λίγα και αυτά χωρις λάμπες! Αυτα ζητάμε, ούτε κολυμβητήριο που έμεινε στη μέση, ούτε Θέατρο στο δασάκι,ούτε κάτι φοβερό! Αυτά τα λίγα μπορείτε? για να δούμε..
    Ελεύθεροι Πολίτες Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ακάλυπτο χώρο αρκεί και περισσεύει!!! Για ποια αυλή μιλάμε; Πού έχει ξανασυμβεί σε σχολείο επαρχίας τα παιδιά να προαυλίζονται σε τόσο μικρό χώρο; ...και επιπλέον ούτε ένα δέντρο, ένα κιόσκι ή ένα παγκάκι!!! Σε λίγο θα γίνει πρόταση να περνάνε απέναντι τα παιδιά, στην αυλή του 3ου δημοτικού, για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους για εκτόνωση, ψυχαγωγία, γυμναστική και άλλες εκδηλώσεις... Το σχολείο δεν είναι μόνο γνώσεις και αίθουσες με θρανία που κι αυτές ελπίζουμε να μην είναι άδειες για πολύ καιρό! Λίγη ευαισθησία για τα 120 παιδιά-μαθητές του σχολείου αυτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν λέτε ότι το σχολείο πρέπει να παραληφθεί άμεσα, ελπίζουμε να σας ενημέρωσαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που εποπτεύετε, ότι αυτοί θα πρέπει να το παραλάβουν.
    Την άμεση παραλαβή να την ζητήσετε από την υπηρεσία σας κ. Αντιδήμαρχε που έπρεπε να το έχει παραλάβει εδώ και κάτι μήνες.
    Σας αφήνουν πολύ εκτεθειμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγονται οι δηλώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης... για τον απλούστατο λόγο ότι το σχολείο έχει αυλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια φορά να το πεις θα το πιστέψω

      Διαγραφή
    2. Πάνε μια βόλτα από εκεί και θα δεις ότι έχει...με τα ίδια σου τα μάτια!

      Διαγραφή
    3. Ναι....Και ο Αγιος Βασίλης υπάρχει και μπαινει από την καμινάδα.......

      Διαγραφή
  9. Σε ποιον απευθύνεστε όταν λέτε ότι πρέπει το σχολείο να παραληφθεί άμεσα; Δική σας δουλειά δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News