Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ουαου! Πώς είναι μία ντουλάπα 500.000 δολαρίων; (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα ρούχα)

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Μιλάμε για 500.000 δολάρια χωρίς να υπολογίσουμε καθόλου τα ρούχα και τα αξεσουάρ που βρίσκονται μέσα στην ντουλάπα. 

Πρόκειται για ένα χώρο 3000 τ.μ. και τριών ορόφων όπου η ιδιοκτήτριά του, Theresa Roemer (πρώην Miss Texas) πρόσφατα πρόσθεσε στο σπίτι της. 

Η ίδια περιέγραψε την ντουλάπα της και η περιγραφή της είναι άκρως εντυπωσιακή: “Στον τρίτο όροφο βρίσκονται όλες οι γούνες και τα μεγάλα καπέλα μου. Κατεβαίνοντας τις πρώτες σκάλες φτάνω στον δεύτερο όροφο όπου φτιάχνω τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου. 
Στο δεύτερο όροφο βρίσκονται και όλα τα παπούτσια μου. Στο ισόγειο βρίσκονται τα κοσμήματα και οι τσάντες μου”. 

Κατά μέσο όρο η Theresa χρειάζεται καθημερινά 45 λεπτά να ετοιμαστεί καθώς έχει να διανύσει και μεγάλες αποστάσεις για να βρίσκει κάθε φορά αυτά που θέλει να φορέσει. 















 faysbook.gr

3 σχόλια:

  1. Ο πλούσιοι πλουσιότεροι σε κάθε και με κάθε κρίση οικονομική. Η ματαιοδοξία και η επίδειξη πλούτου υπάρχει επειδή και διαμέσου της αύξησης της φτώχειας και της εξαθλίωσης λαών.
    Φαντασθείτε πόσος κόσμος (κυρίως παιδιά ) μπορούν να έχουν βασικά αγαθά διαβίωσης και υγείας (πχ εμβολιασμό) μόνο από το ποσό της ....ντουλάπας της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News