Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Επιτροπή Διαβούλευσης: Προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας

Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 27η του μηνός Νοεμβρίου, έτους 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 (8:00 μ.μ.), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα γίνει την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα την ίδια ώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1) Προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας.

2) Προτάσεις για την άρδευση στην περιοχή του Δήμου Αλμωπίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΡΕ ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΙΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ...!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός.....!!!!!!
      Αλήθεια ποια θα είναι η πρόταση της δημοτικής αρχής επί των θεμάτων συζήτησης;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News