Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Όλυμπος Αψάλου: Έτοιμος για το... «άλμα» ο Νίκος Τσίκος!

Έτοιμος για το άλμα ο Νίκος Τσίκος

Από τους πλέον διακριθέντες παίκτες του νεοφώτιστου στην Α1 Ολύμπου Αψάλου είναι αναμφισβήτητα ο 19χρονος Νίκος Τσίκος.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Βασίλη Μαντζάρη και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του.

Σίγουρα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη θα παίξει το όνομά του όπως είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκε κοντά σε ομάδα Γ’ Εθνικής με τη μεταγραφή του τελικά να ναυαγεί για κάποιες λεπτομέρειες.

Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο συνεχίζει με μεγάλο ζήλο στις υποχρεώσεις του για να βοηθήσει τον Όλυμπο και αν έρθει κάτι καλό δεν αποκλείεται να υπάρξει μετακίνηση σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας καθώς ο παίκτης πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το άλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News