Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α' Κατηγορίας της Κυριακής

Δείτε τι έγινε στους αγώνες της Α' Κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας, της Κυριακής 16 Νοεμβρίου 2014:


 
Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ-ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπυ στην Καρυώτισσα όπου η τοπική ΑΕΚ και η Δόξα Π. Μυλοτόπου έμειναν στο ισόπαλο σκορ 1-1. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό , υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δυο εστίες όμως σιγά σιγά κόπασε ο ενθουσιασμός και στην επανάληψη υπήρχε μια νευρικότητα που οδήγησε τις δυο ομάδες σε λάθη και έτσι δεν έγινε κάτι αξιόλογο. Σκόραραν για τους γηπεδούχους ο Σπύρος Γεωργιάδης (13΄) ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόρερ ήταν ο Γιώργος Τσίκος (18΄). Διαιτητής Παναγιωτίδης (Δέλλιος- Τσαλγίνη Χ.)

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ- ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 0-2

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ Αραβησσού πήρε δίκαια το διπλό στο Μαυροβουνίου επικρατώντας με σκορ 2-0 της τοπικής Δόξας σε ένα ματς όπου έλαμψε το άστρο του Γιάννη Πολατίδη. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση και έφτασαν δίκαια και καθαρά στην νίκη. Σκόρερ της νίκης του δικεφάλου ο Γιάννης Πολατίδης (46΄-80΄). Χαμένο πέναλτι Θοδωρής Καμπαλής (87΄) του ΠΑΟΚ Αραβησσού. Διαιτητής Τσαλκάνης (Περδίκας- Μήτρου)

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ- Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ 2-1

Μεγάλη νίκη για την Νίκη Καλής και μαζί βαθμολογικής ανάσα που λύγισε με σκορ 2-1 τον Μ.Α Αρσενίου. Το παιχνίδι ήταν πολύ κάλο είχε δύναμη και πάθος, οι γηπεδούχοι έδειξαν βελτιωμένοι και σοβαροί και τελικά δικαιώθηκαν με την μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν κι αυτοί καλή εικόνα και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Γιώργος Καραγκιαούρης (44΄), Γιώργος Νικολαίδης (60΄πεν.) ενώ των φιλοξενούμενων ο Κώστας Τσιφλίδης αυτογκόλ (57΄).

ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ –Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-1

Ένα γκολ στην αρχή του αγώνα έκρινε την αναμέτρηση στα Άθυρα όπου ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου επικράτησε σκορ 1-0 επί του τοπικό Άρη και πλησίασε στην κορυφή. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν και από εκεί και μετά ανέλαβαν δράση οι γηπεδούχοι που πίεσαν έντονα όμως έσπασαν τα δοκάρια αφού τα σημάδεψαν τρείς φορές. Το σκηνικό δεν άλλαξε όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα και οι φιλοξενούμενοι με έξυπνη τακτική κράτησαν την νίκη. Σκόρερ της νίκης των φιλοξενούμενων ο Μιχάλης Δημητριάδης (3΄). Διαιτητής Ατζαμιδάκης (Πεπλικάτσης- Μητώνας. Στα μέσα του ημιχρόνου ο α΄ βοηθός κ. Πεπλικάτσης ένοιωσες στο στήθος και έτσι το ματς τελείωσε με έναν βοηθό.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-1

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Μελίσσι όπου η τοπική Δόξα επικράτησε με σκορ 2-1 του Άρη Παλαίφυτου. Το ματς είχε τα στοιχεία του γειτονικό ντέρμπυ ήταν ισορροπημένο με φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι έδειξαν να παίρνουν την νίκη με γκολ που πέτυχαν από πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με την λήξη ,όμως στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη. Σκόραραν οι Παναγιώτης Βαβουλίδης (15΄) Ανδρέας Χατζηδάκης (90΄ +) για του γηπεδούχος, ενώ ο Παναγιώτης Χατζίδης (89΄) για τους φιλοξενούμενους.

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ-ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 0-2

Συνεχίζει το σερί του ο Ευρωπός Φούστανης που πέρασε με το διπλό από την Υδραία επικρατώντας με σκορ 2-0 του τοπικού Άρη που είχε ελλείψεις λόγω τιμωριών. Τοα παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο φρέσκοι και γυμνασμένοι και πήραν σχετικά εύκολα το τρίποντο την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι έδειξαν χτυπητές αδυναμίες και πλήρωσαν τις ελλείψεις που είχαν. Σκόρερ των νικητών οι Μπάμπης Χαραμαλής (9΄πεν.) Χρήστος Μποιδάνης (51΄). Διαιτητής Πασλακούσκας (Κόγιος- Τσαλγίνης)

ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ-ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-2

Σπουδαίο διπλό μέσα στο Βορεινό πήρε ο Άρης Νησιού που επικράτησε σε σκορ 2-0 της τοπικής Νίκης και αύξησε την διαφορά από του διώκτες του. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος όμως το τέρμα των φιλοξενούμενων στην λήξη του άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κλειδώσουν την νίκη και παρότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς δεν τα κατάφεραν ποτέ. Σκόρερ των φιλοξενούμενων οι Ζαφείρης Μαυρογιαννάκος (43΄) Σίμος Γκίνης (65΄). Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Γεωργίου- Κύρου)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 4-0

Ξέσπασε ο Ηρακλής Γαρεφίου που συνέτριψε με σκορ 4-0 τον ΠΑΟ Κερασιάς και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα. Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος με φάσεις εκατέρωθεν όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από τον φοβερό Ματθαίο Μάρκου έφτασαν στην μεγάλη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σκόρερ των νικητών οι Ματθαίος Μάρκου (57΄-72΄-80΄) Απόστολος Σίσκος (69΄). Διαιτητής Τρυψιάνης ( Μίσκος-Ροδοβίτης)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ-ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Ίδας επικρατώντας με σκορ 2-1 των Προμάχων σε ένα ματς που έγινε υπό συνεχή βροχή και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, δυνατό με μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, στο πρώτο μέρος υπήρχε απόλυτη ισορροπία οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη όπου οι γηπεδούχοι φάνηκε να κλειδώνουν την νίκη τους, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά παίζοντας τα όλα για όλα μείωσαν το σκορ, δεν απέφυγαν όμως την ήττα. Σκόρερ των νικητών οι Νίκος Γάτσος (32΄) Βασίλης Νιβουρλής (67΄) ενώ των ηττημένων ο Γιώργος Γιαλαμονίδης (Μαυρίδης- Αλατζάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News