Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση

Σε σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την κατασκευή του νέου κυττάρου ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Δασών, ο Προέδρος του ΦΟΔΣΑ, Εκπρόσωπος από την Διαχειριστική της Περιφέρειας, ο Δασάρχης Αλμωπίας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στόχος της σύσκεψης να ξεπεραστούν προβλήματα από την πλευρά του Δασαρχείου για να εγκατασταθεί ο εργολάβος του έργου.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο από περιβαλλοντική άποψη.

Επίσης θα σταματήσει η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ της Έδεσσας, που στοιχίζει και σε χρήμα και σε χρόνο. 

Ο Δήμαρχος συνάντησε και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αθανάσιο Καρούντζο και συζήτησε μαζί του ζητήματα που απασχολούν την Αλμωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News