Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα»

Δεν προτίθεται να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η Ραχήλ Μακρή δηλώνει πως δεν θα επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, επιτίθεται σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν «γραφική» και δηλώνει πως στηρίζει και θα στηρίξει στη συνέχεια και τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε» η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή ρωτήθηκε αν θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα και εκείνη απάντησε ευθέως: «Έχουμε μία δεδομένη κατάσταση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτά που έχουμε. Από αυτά που έχω να επιλέξω, αυτό που είναι πιο κοντά στις αρχές και στις αξίες μου, θεωρώ ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν λέω θα στηρίξω, δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο θα γίνει».

Διευκρίνισε, δε, πως δεν μπορεί να πει περισσότερο, καθώς δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν προτίθεται να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

8 σχόλια:

  1. Απο τους ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Ε ρε τι κανει ο ανθρωπος για να βγει βουλευτής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όλα. Τα μεγάλα άνθη Βενιζέλος,Πάγκαλος, Χρυσοχοίδης, Βορίδης, Γιακουμάτος,Καρατζαφέρης(!!!) και πολλά άλλα έχουν μείνει στον συνασπισμό αυτών που σώσανε την Πατρίδα.
      Α, και εκτός από τα άνθη να μη ξεχάσω ένα μπουμπούκι. Τον Μπουμπούκο.

      Διαγραφή
  3. ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως καλύτερη από της ξεπουλημένης Πασοκοδεξιάς;

      Διαγραφή
  4. φι λοι μου ειναι πολλοί που θέλουν να ψηφίσουν τον Αλέξη, (Ραχήλ,Τζάκρη κλπ) κανένας όμως δεν θέλει να έχει σχέσεις με εκείνα τα ούφο του παλαιού 2% του σιριζα, που δεν αγαπιούνται με κανέναν και με τίποτα (ρε ούτε τον ίδιο τον εαυτό τους δεν έμαθαν να αγαπάνε), γιαυτό δεν έχει 45% στις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News