Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Βίντεο: Άντρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο!

Ο άτυχος νέος την ώρα που ξυλοκοπείται ρωτά τους αστυνομικούς «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία», με τον επικεφαλής των ΜΑΤ να μην απαντά και να τον σπρώχνει λέγοντας του να κάνει πίσω - Δύο παράλληλες έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η ΕΛΑΣ

Σοκάρει το βίντεο που έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν ανελέητα εργαζόμενο σε περίπτερο και να παίρνουν με το «έτσι θέλω» νερά από τα ψυγεία χωρίς να τα πληρώσουν.

Ενώ μάλιστα ο άτυχος νέος ξυλοκοπείται φωνάζει «Εδώ δουλεύω. Είμαι του περιπτέρου». Αφού γλιτώνει από το ξύλο ρωτά τους αστυνομικούς «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία;», με τον επικεφαλής των ΜΑΤ να μην απαντά και να τον σπρώχνει λέγοντας του να κάνει πίσω.
Ο ίδιος επιμένει δείχνοντας και εκείνους που πήραν τα νερά και επιμένοντας ότι δουλεύει στο περίπτερο, αλλά οι συνάδελφοι των δραστών τον κρατούν περιορισμένο και του λένε να σταματήσει.

Δείτε το βίντεο από το 1.50'
Δύο ταυτόχρονες έρευνες για το περιστατικό

Για το εν λόγω περιστατικό βρίσκονται ήφη σε εξέλιξη δύο ταυτόχρονες έρευνες, με διαταγή του αρχηγού της Αστυνομίας.

Η πρώτη για διαδικαστικά τυπικούς λόγους, με τη μορφή της διοικητικής έρευνας, η οποία διακόπηκε αυτόματα, καθώς υπερισχύει η δεύτερη, αυτή που ανατέθηκε στις Εσωτερικές Υποθέσεις και θα διερευνήσει ρόλους, ενέργειες και πρόσωπα, προκειμένου ν' αποδοθούν και ποινικές ευθύνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από μια εσωτερική έρευνα έχει βρεθεί και η διμοιρία, αλλά και ο αστυνομικός που φέρεται να πρωτοστατεί σε επεισόδιο βίας και αυθαιρεσίας, ο οποίος ωστόσο φέρεται να παραθέτει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.


---

protothema

11 σχόλια:

  1. Είδατε να ξηλωκοπηται κανένας ?είδατε κανένα να κρατά νερό στα χέρια ??Να πάνε να δούνε σε άλλα κράτη πως δέρνει η αστυνομία και να μιλήσουμε για ξύλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είδες να κλέβουν νερά ρε να μας πεις και εμάς να δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τον περιπτερά.. ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!! Πέτυχε αυτό που ήθελε. Δεν χώνευε τους Ματατζήδες, τους την έστησε και τα βρωμοκάναλα παίζουν την «κλοπή» των νερών!!!
    Και η Κωνσταντοπούλου, εκεί στα κάγκελα, φώναζε «βοήθεια με δέρνουν» όπως ο περιπτεράς φώναζε «γιατί μου κλέβετε τα νερά»
    Άντε να χαθείτε άχρηστοι που μας περνάτε για χαχόλους
    ΥΓ: Παπαδάκη από τότε που καβαντζάρησες τα 60 έγινες μεγάλος ..... «αγνώριστος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εόστε με τα καλά σας; Μα με πόση άνεση και ευκολία ΠΆΝΤΑ έχουν δίκιο οι της Αστυνομίας; Για κάθε αστυνομικό ισχύει το "είναι αθώος μέχρι αποδέιξεως του αντιθέτου" αλλά για τον απλό κόσμο το αντίθετο; Πάτε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε όλοι οι αστυνομία μπήκε να σχολιάσει;
    Και κάλα. Οι υπόλοιποι, αν κατάλαβα καλά, πρέπει να λέμε: Δεν είδα τίποτα-δεν είδα τίποτα!
    Αμ ο 11:53 μ.μ. που μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι διότι σ' άλλα κράτη δέρνουν πιο πολύ!
    Τέτοιες π@π@ριες έλεγε κι ο απίθανος Πολύδωρας με τη ζαρντινιέρα.
    Μάγκες που πάνε 20/1 με γκλοπ στα χέρια.
    Αλλά το "μούχτι", "μούχτι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ τι καταλαβες απο το βιντεο 1:37 ; Πολυ ξυλο εφαγε ο περιπτερας ; Πες μας τι ειδες ; Ετσι για να σχηματισουμε αποψη. Οσο για το τεκμηριο της αθωοτητας 9:36... Αστο... Οι πρωτοι που δικαζομαστε ( βλεπεις δεν κρυβομαι) ειμαστε εμεις και εις 2πλουν. Ποινικα και πειθαρχικα. Αν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο τοσο απο ηθικης οσο και απο οικονομικης αποψης. Και μη βιαστειτε να απαντησετε οτι εγινα αστυνομικος απο επιλογη.... ΝΑΙ αυτο συμβαινει. Τιμη μου και καμαρι μου. Οχι ομως για να κανω το σακο του μποξ και να γινομαι ερμαιο των ορεξεων του καθε πικραμενου και αγ....μ..του. Να φυλαω τις μαναδες μας τις αδερφες και τις κορες μας ...αυτο ονειρευομουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α , τώρα κατάλαβα!
      Η μαμά σου και η αδερφή σου ήταν στο περίπτερο και πήγαν να τις προστατέψουν οι συνάδελφοί σου και δίψασαν!
      Δεκτό.

      Διαγραφή
  7. Μονο και μόνο ο τρόπος που μιλάει ο υπάλληλος λέει πολλά. Αν είχαν πάρει όντως τα νερά και έχανε χρήματα θα μίλαγε τελείως διαφορετικά. Επίσης υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε οτι ο πρώτος αστυνομικός έδωσε χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να ισχύει για ΟΛΟΥΣ, ανεξάρτητα από τη ιδιότητά τους, λέω. Όμως, ο αστυνομικός ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει ότι αποτελεί και εκπρόσωπο του νόμου. Άρα, εκ της φύσεως της δουλειά του, πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός.
    Τα περί πειθαρχικών και τα λοιπά, ναι ισχύουν, όπως ισχύουν για και σε πολλές υπηρεσίες. Και; Μπορεί αυτό να είναι άλλοθι εκτροπής; Έτσι, μπορούν δηλαδή να δικαιολογηθούν π.χ τα φακελάκια των γιατρών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη χαμηλή -συγκριτικά- μισθολογική τους κατάσταση για να τα παίρνουν από τους ασθενείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αλήθεια είναι ότι ο έλληνας αστυνομικός δεν σέβεται καθόλου τον πολίτη...όχι μόνο τα ματ αλλά κάθε σώμα όπως και η τροχαία...μιλάν στον κόσμο σαν να είναι όλοι εγκληματίες, πουλάν μαγκιές και παριστάνουν πως είναι κάποιοι. Δυστυχώς δεν είναι αυτές συμπεριφορές της αστυνομίας που είναι ένα απλό όργανο στην υπηρεσία του πολίτη...περισσεύει η ψευτομαγκιά και η ασέβεια..αλλά από την άλλη μεριά, τι να περιμένει κανείς από ένα τόσο διεφθαρμένο σώμα..ναρκωτικά, προστασία, παράνομο εμπόριο και δεν συμμαζεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News