Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα χωρίς ασφαλιστικές δικλίδες

Πως λέμε «πίτσα με το μέτρο», κάπως έτσι


Τις ημέρες αυτές που βρίσκεται προς ψήφιση το ασφαλιστικό στη Βουλή, η κυβέρνηση καταθέτει συνεχώς τροπολογίες.


Οι περισσότερες επιβάλλουν νέα φορολόγηση και δυσβάσταχτα μέτρα.



Ωστόσο, σε μία από αυτές, που κατέθεσε ο αν. υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, προβλέπεται πληρωμή τελών κυκλοφορίας με τον μήνα. Ναι, πως λέμε «πίτσα με το μέτρο», κάπως έτσι. Πατέντες, δηλαδή, προκειμένου όχι να κυκλοφορήσουν τα αυτοκίνητά τους όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για όλο τον χρόνο, λόγω και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης και φορολόγησης, αλλά για να μπουν εδώ και τώρα χρήματα στα ταμεία κράτους. Αντί να έχουμε μια συγκροτημένη πολιτική τελών κυκλοφορίας, τα οποία σημειωτέον είναι για να βελτιώνονται οι οδικές υποδομές –κάτι που δεν συμβαίνει- έχουμε αλά καρτ αποφάσεις ανάλογα το πόσα μας λείπουν και από πού μπορούμε να τα βρούμε...

1 σχόλιο:

  1. Αυτά, τα μέτρα ντε, που ψηφίζουν κάθε τρεις και λίγο, δεν είναι 'πίτσα με το μέτρο' αλλά 'π@@τσα με το χιλιόμετρο'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News