Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει ο γιος του

Ο Σάκης Ρουβάς δεν κρύβει την ευτυχία του που τα τρία του παιδιά έχουν αγκαλιάσει το νέο μέλος της οικογένειας


Πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί να έγινε τέταρτη φορά πατέρας όμως κάθε φορά τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τις αλλαγές που έφερε ο γιος στην οικογένειά τους..«Είναι καλόβολος, γλυκός, ένα πάρα πολύ ήσυχο μωρό. Τα παιδάκια τού κάνουν συνέχεια αγκαλιές και αυτό είναι το καλύτερό του», αναφέρει ο Σάκης και λάμπει.


Μάλιστα μιλώντας στο People δεν διστάζει να πάρει θέση στις φήμες που θέλουν ο νέος του γιος να είναι ολόιδιος με εκείνον. «Δεν μπορώ να πω σε ποιον μοιάζει, γιατί σε αυτή την ηλικία τα μωρά αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Είναι ανοιχτόχρωμος, ξανθούλης», τονίζει. Ενώ δεν κρύβει την ευτυχία του που τα τρία του παιδιά έχουν αγκαλιάσει το νέο μέλος της οικογένειας. «Δεν ξέρω πώς θα τους βγει μετά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό με το μωρό, το αντίθετο.


Προς το παρόν τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, είναι πολύ προστατευτική απέναντί του. Μου έχει κάνει, όμως, εντύπωση και ο Αλέξανδρος, που είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό, βγάζει κι αυτός μεγάλη προστατευτικότητα», τονίζει.

1 σχόλιο:

  1. ακομη ασχολουμαστε με αυτον, που του ειπαν να μας πει, να πουμε ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News