Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Παυλόπουλος σε Σκόπια: «Το ελληνικό βέτο είναι αδιαπραγμάτευτο»

"Αυτός ο ιερός τόπος για το Έθνος των Ελλήνων αποδεικνύει, με αμάχητα ιστορικώς τεκμήρια, τη διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας"

Μήνυμα προς την πΓΔΜ ότι με αντιλήψεις που παραχαράσσουν την ιστορία για τη διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν μπορούν να γίνουν μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στους Μακεδονικοήυς Τάφους έξω από τη Νάουσα, τόνισε πως το βέτο από την πλευρά της Ελλάδας είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο.

«Αυτός ο ιερός τόπος για το Έθνος των Ελλήνων αποδεικνύει, με αμάχητα ιστορικώς τεκμήρια, τη διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι κυνικοί παραχαράκτες της Ιστορίας, δυστυχώς κληρονόμοι και συνεχιστές της νοοτροπίας ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως τεκμηριώνει και η πρόσφατη βάρβαρη συμπεριφορά τους εναντίον των προσφύγων, δεν δικαιούνται να υποκρίνονται ανεξόδως τους φίλους της Ελλάδας και, πολύ περισσότερο, δεν είναι νοητό να βαυκαλίζονται ότι με τέτοιες αντιλήψεις μπορούν να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Το ελληνικό βέτο είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, όπου είδε το αρχαίο Θέατρο και στη συνέχεια στους Μακεδονικούς Τάφους από τη διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη.

3 σχόλια:

  1. τη μισκη κυπρο σε πηραν ,βολτες στη χιο σου κανουν ,με τα σκοπια ασχολείσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε καλα κανει, ασε τα πονηρα σου, αυτα που γινοντε στο αιγαιο ειναι παπαλα, εδω ειναι το προβλημα ποιο σοβαρο.

      Διαγραφή
    2. esy 4.10 μπορει και μισθο να παιρνεις για βλέπεις επικινδυνα πραγματα.Αν είναι ησυχα τα πράγματα μερικοι θα βγουν συνταξη.Γκε γκε?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News