Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Κλείνει τα μαγαζιά ο Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: «Δοσίλογη Κυβέρνηση, τοκογλύφοι δανειστές»

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,                                                                                  

Μετά την αιφνιδιαστική κατάθεση για ψήφιση μέσα στο Σαββατοκύριακο για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο από την κυβέρνηση με μεθόδους που ούτε η χούντα τολμούσε να κάνει και με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό-φορολογικό αποτελεί κορυφαίο θέμα για εμάς του εμπόρους και όλους τους επαγγελματίες, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφασίσαμε σε συνεργασία με την Ε.Σ.Ε.Ε. και όλους τους φορείς της πόλης μας ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ των καταστημάτων της ερχόμενη Κυριακή 8 Μαϊου 2016.

Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαϊου και ώρα 11.π.μ. στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά, έναντι σε όλα αυτά που καταστρέφουν ότι απέμεινε από το μέλλον των παρόντων και επόμενων γενεών.

Πρέπει η δοσίλογη κυβέρνηση αλλά και οι τοκογλύφοι δανειστές να καταλάβουν ότι είμαστε ένας κλάδος εξαντλημένος υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανήμπορος να δεχτεί και άλλη υπέρμετρη ασφαλιστική φοροληστεία και ένας κόσμος αγανακτισμένος ο οποίος κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει κάθε τέλος της ημέρας,- γιατί δεν ξέρουμε πλέον τι θα μας ξημερώσει αύριο - αντί για συνειδητή επιβράβευση, δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου λερναίας ύδρας, που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη και ανυπόφορη την καθημερινότητά μας και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας σε λειτουργία.

Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή 8 Μαϊου 2016 προτού τα κλείσουμε για πάντα.

Όλοι μαζί να ανατρέψουμε την ασφαλο - φοροληστεία που επιχειρούν να μας κάνουν. Θέλουμε πίσω τις ζωές μας και τις δουλειές μας, που μας πήρανε.

7 σχόλια:

  1. Την χουντα εκεινη ,πολυ θα τη ψαχνεται ....Αλλα που ειναι !!! Φατε στη μαπα τωρα αριστερη χουνταρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΡΕ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Μ@@@@ΠΑΝΟ .

      Διαγραφή
    2. ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ.ΔΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ ΦΤΥΣΤΑ Τ Α@@@@ΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ 11 ΕΚΚΑΤ ,ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ 10 ΕΚΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ?? ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ -ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ..ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠ ΥΑ ΜΑΤΙΑ .

      Διαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΞΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :::: ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΕΣ ΣΑΣ ::::: ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ !!! :::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φαντασου για ποσο γιδια μιλαμε, εβλεπα προχθες βουλευτη στον κεντρικο πεζοδρομο, καμαρωτος καμαρωτος λες κ επιασε τον παπα απ τ αρ...., λες και ειναι ηγετης, ποιος? ενας απ αυτους που κατεστρεψαν τη χωρα, και τα προβατα τον χαιρετανε, ου να μου χαθητε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News