Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Eurovision 2016: Τι λένε τα προγνωστικά για την συμμετοχή της χώρας μας

Στη μάχη της φετινής διοργάνωσης θα πέσει από την Τρίτη και η Ελλάδα, η οποία θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό
Ένα γεγονός που θα απογοητεύσει πολλούς Έλληνες είναι πολύ πιθανό να συμβεί στην φετινή Eurovion, η οποία θα ξεκινήσει με τον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη!


Στη μάχη της φετινής διοργάνωσης θα πέσει από την Τρίτη και η Ελλάδα, η οποία θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο βάση προγνωστικών η πρόκρισή της θεωρείται πάρα πολύ δύσκολη! Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες η χώρα μας δίνεται στην 14η θέση του πρώτου ημιτελικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον μεγάλο τελικό θα περάσουν μόλις δέκα! Οπότε η συμμετοχή μας με τους Argo θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον τέσσερις θέσεις που βρίσκονται από πάνω της!


Αξίζει να σημωθεί πως, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, τις δέκα πρώτες θέσεις του πρώτου ημιτελικού αναμένεται να πάρουν κατά σειρά οι Ρωσία, Αρμενία, Μάλτα, Κροατία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ολλανδία, Ουγγαρία, Κύπρος και Ισλανδία, ενώ εκτός τελικού μένουν οι Αυστρία, Βοσνία, Εσθονία, Ελλάδα, Φινλανδία, Μολδαβία, Μαροβούνιο και Σαν Μαρίνο.


Έτσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, η χώρα μας δεν θα λάβει μέρος στον μεγάλο τελικό και θα παρακολουθήσουμε δίχως ενδιαφέρον κυρίως την διαδικασία της ψηφοφορίας που μας καθήλωνε κάθε χρονιά.

3 σχόλια:

  1. πιθανοτερο ειναι να διαγραφει το χρεος της χωρας παρα να προκριθουμε με αυτην την αηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερο απο τα αλλα τραγουδια ,που ολα μοιαζουν μεταξυ τους.Το δικο μας ξεχωριζει και δειχνει χωρα προελευσης.

      Διαγραφή
  2. Μακράν το χειρότερο, τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια. Και τελικό να περάσει, που δεν το βλέπω, μόνο το 12άρι της Κύπρου θα πάρουμε (αν το πάρουμε κι αυτό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News