Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ένωση Τσάκων - Φίλιππος Γιαννιτσών 0 - 3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το αποτέλεσμα και τους σκόρερς του αγώνα της ΕΠΣ Πέλλας του Σαββάτου 7 Μαΐου 2016:

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ένωση Τσάκων - Φίλιππος Γιαννιτσών 0 - 3 (ΤΕΛΙΚΟ)
0 - 1 Καρυπιάδης (11')
0 - 2 Ντότας (53')
0 - 3 Κοπαλίδης (87')
Αποβολές Ρήγα (Γ) και Φουντικίδη(Τ) στο 63'

Ένωση Τσάκων: Μπελητάσιος, Ταγγίδης, Γρηγοριάδης, Σινάπης, Αθανασίου, Μπέλιος, Οξύζογλου(83' Πέτσος), Ορτζάνης, Χατζηγρηγορίου, Δούδης(40' Φουντουκίδης), Ιωάννου(66' Δέλλιος)

Φίλιππος Γιαννιτσών: Νίκου, Αλεξανδρίδης, Γρηγοριάδης, Ραμπούσης, Βλάχος, Ρήγας, Σέχι, Πελτέκης(86' Ξανθόπουλος), Τερζής(81' Χαχαμίδης), Καρυπιάδης, Ντότας(67' Κοπαλίδης)

11 σχόλια:

  1. Κριμα για το τσακο..
    Ομως πρεπει να πουμε καποια πραγματα τωρα που ολα τελειωσαν.
    1)πολλα λαθη απο την δοιηκηση σε ολα τα επιπεδα απο τον προπονητη εως το στησιμο και το ροστερ της ομαδας οπως επισης και για τους στοχους
    2)δεν μπορεις να εχεις πιτσιρικαδες και μαλιστα 4-5 χωριανους σε καλη ποδοσφαιρικη ηλικια 17-18 χρονων και να παιρνεις 40 αρηδες και φευγα και να θελεις να κανεις πρωταθλητισμο.
    3) προπονητης για κλαματα απο την πρωτη στιγμη για μενα αστοχη η ενεργεια του ζητησε πριν ανοδου ακουσον ακουσον ,πειραματα ακομη και στ μπαραζ σημερα δεν μπορεσε να μπολιαση τιποτα.
    4)ποδοσφαιριστες διχως προσωπικοτητα
    Απροπονητη σχεδον σε ολη τη σεζον
    5)και ολα αυτα διχως σιγουρα την στιριξη του κοσμου.
    Ετσι νομιζω φισιολογικα ηρθε και η πτωση απο την κατηγορια.
    Ομως δεν πειραζη πεφτεις και σηκωνεσε και ετσι παιδια πρεπει να το βλεπετε
    Καλο καλοκαιρι σε ολους...
    Η κριτικη κανει μονο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το τσακο τώρα θα πάει σίγουρα για άνοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αιγινιακός-ΦΟ Αριδαίας 64-50. Επεισοδιακό ματσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να σε κάνει και ο προπονητής αν δεν πάνε στις προπονήσεις ή δεν είναι έτομοι;;;τον προπονητή τον έχω γνωρίσει και είναι καλός και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.όσο για τους σαραντάριδες και φεύγα...μακάρι να παίζανε με τόσο όρεξη και πάθος και οι μικροί...καινα αγαπάνε το ποδόσφαιρο τόσο όσο οι μεγαλήτεροι και οι πιο έμπειροι του ποδοσφαίρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο στα παλικαρια του φιλιππου αλλα και στη διοικηση με πρωτεργατη τον μαλαματιδη και ταλλα παιδια που εκανε τα παντα τον δεκεμβριο να δυναμωσει την ομαδα και να τελειωσει η χρονια οπως επρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τσακο πάει για άνοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πενταπλατανος που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News