Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη με την οποία περιμένουν το 1ο τους παιδάκι

Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος, σύντομα, θα γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά του Αντώνη Κανάκη λέγεται Επιστήμη και είναι μόλις 23 ετών.

Η νεαρή κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου και γνώρισε τον Αντώνη Κανάκη.

Η καστανόξανθη Επιστήμη, σύμφωνα με το Star, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου, ενώ τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη Κανάκη στο Πανόραμα.

Η εν λόγω είδηση προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και των Θεσσαλονικιών, αφού οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι σχεδόν μηδαμινές - ή πολύ επιλεκτικές και σε συγκεκριμένα μέρη, όπου δεν τους έχει συναντήσει ποτέ κανένα αδιάκριτο μάτι.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News