Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Για 4,8 εκατ. δολάρια δημοπρατήθηκε φόρεμα της Μέριλιν

Τιμή ρεκόρ για πώληση φορέματος της Μονρόε παραμένουν τα 5,5 εκατ. δολάρια

Το φόρεμα που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε τη βραδιά των 45ων γενεθλίων του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, όταν του τραγούδησε το «Happy Birthday Mr. President», πωλήθηκε 4,8 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες. Η τιμή είναι πολύ υψηλότερη από τα 2 - 3 εκατ. δολάρια που εκτιμούσε ο Οίκος Julien's Auctions.

Στο χρώμα του δέρματος και με κεντημένες στο χέρι με χρυσή κλωστή 2.500 κρυστάλλινες πούλιες, το φόρεμα ανήκει πλέον στο Ripley's Believe It or Not!, μια αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης που διαθέτει, επίσης, αλυσίδα Μουσείων, ένα εκ των οποίων στο Χόλυγουντ, αφιερωμένα σε παράξενα αντικείμενα και σε είδη που έχουν ιστορική σημασία.

Τιμή ρεκόρ για πώληση φορέματος της Μονρόε παραμένουν τα 5,5 εκατ. δολάρια που έδωσε προς πενταετίας αγοραστής προκειμένου να περάσει στα χέρια του το φόρεμα με το οποίο ήταν ντυμένη η Αμερικανίδα σταρ στη θρυλική σκηνή της ταινίας «Επτά χρόνια Φαγούρα», όπου όρθια πάνω σε έναν αεραγωγό, προσπαθεί να το συγκρατήσει από το φύσημα του αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News