Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Μονιμοποιήθηκαν 6 εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας - Ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας που μονιμοποιήθηκαν, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, μετά από πολλά χρόνια αβεβαιότητας, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας τους και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουν να συνδράμουν το έργο του εργοταξίου του Δήμου. Παράλληλα, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη μέχρι τώρα συνεργασία και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο. Και από τις δύο πλευρές, τονίστηκε ότι η άψογη συνεργασία θα συνεχιστεί, με κοινό στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας.



6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα. Ααααχαχαχα

      Διαγραφή
    2. που ειναι το αστειο φιλε μου..εχεις ενημερωθει για κατι στη ζωη σου η απλα σχολιαζεις;

      Διαγραφή
    3. Δε κατάλαβα, σιγά μη σε ρωτησω για να γελασω....όσο για την ενημέρωση, ας μας την έκανε το άρθρο

      Διαγραφή
    4. το γελιο σου ειρωνευτικε τον 1:03..και χωρις να ξερεις με ποιον τροπο προσληφθηκαν οι ανθρωποι γελας...το συμπερασμα δικο σου!

      Διαγραφή
  2. αριδαια news εστειλα 3 σχολια και δεν τα δημοσιευεις,μαλλον οσα ειναι κατα του δημου δεν τα βαζεις ε;;για αυτο εισαι δημοκρατικο σαιτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News