Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ανατριχίλα στην Ειδομένη: Σήκωσαν σημαίες της χούντας στο χωριό σύμβολο του προσφυγικού

Το σπίτι στο οποίο βρίσκεται η σημαία της ντροπής είναι εκλεγμένου στο τοπικό συμβούλιο με τον συνδυασμό υποψήφιας δημάρχου προερχόμενης της Ν.Δ.

Μετά την εκκένωση του καταυλισμού της Ειδομένης, της περιοχής που έγινε το επίκεντρο όλου του πλανήτη από το δράμα που έζησαν οι μετανάστες, έχει πλέον άλλη εικόνα και αυτή δεν είναι καθόλου καλή και μάλιστα είναι άκρως επικίνδυνη και εφιαλτική.

Σύμφωνα με το dailythess.gr που ανέδειξε το θέμα το χωριό σύμβολο του προσφυγικού δράματος δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον τη γνωστή εικόνα και το μόνο που έχει μείνει είναι οι συρμάτινοι φράκτες.

Αυτό όμως που προκαλεί κυριολεκτικά ανατριχίλα είναι το γεγονός πως μετά την εκκένωση της Ειδομένης κάποιοι λάτρεις των φαντασμάτων του παρελθόντος, σήκωσαν σημαίες της χούντας. Η σημαία γράφει: "Ζήτω η 21η Απριλίου και βρίσκεται στα δύο πρώτα σπίτια, όταν κάποιος μπαίνει στην Ειδομένη.

Όπως αναφέρει το τοπικό site dailythess ο δήμαρχος πιθανότατα δεν έχει δει τις σημαίες και σημειώνει πως ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι εκλεγμένος με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη το 2010 και εν συνεχεία στήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δήμαρχος μάλιστα φέρεται να κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για ιδεοληπτικές αγκυλώσεις σχετικά με το προσφυγικό, μιλώντας στην 6η ετήσια συνδιάσκεψη της ελληνογερμανικής συνέλευσης.

Το τοπικό site αναφέρει πως ο κάτοικος ο οποίος στο σπίτι του έχει βάλει τη σημαία της Χούντας φέρεται ως μέλος του τοπικού συμβουλίου της Ειδομένης και εκλεγμένος με συνδυασμό υποψηφίας δημάρχου προερχόμενης από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

---
Πηγή: dailythess.gr

29 σχόλια:

  1. Φασιστες αυτοι που χαρισαν τα αγροτικα και στεγαστικα δανεια φτιαξανε υποδομες φετανε ρευμα στα χωρια και τωρα αυτοι που μας πινουν το αιμα δημοκρατες μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ουγκ, δικαιο εχεις ουγκ, ουγκ ουγκ...

      Διαγραφή
    2. Αιντε ρε,τσουτσουνακι 8.16 ,χθεσινη πορδη ...εμαθες τωρα τη γλωσσα που σε ταιριαζει !!

      Διαγραφή
  2. Εχθές που έκαιγαν την ελληνική σημαία νιώσατε άραγε την ίδια ανατριχίλα?? ενας μη φασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως το λες, ΦΑΣΙΣΤΑ, θρασύμι. Η αλλεργία σου εμφανής, όπως και ο πρωτογονισμός σου.Άντε να καταταγείς σε ΙΣΙΣ μεριά. Ίδιος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΕΙΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τι πτωση της χουντας και τις Δικτατορίας ειρθε και η πτωση της Ελλαδας ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ γνωστα αποτελεσματα που τα ζουμε καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω παει στην ειδομενη 4 φορες.... δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχουν περασει οι χωρικοι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο ταγαροβλαχοι παλιοφασιστες είστε. Απελαση ρε κουφαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα επιχειρηματά σου με αφησαν άφωνο αριστεροβλακα!!

      Διαγραφή
  8. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
    ΠΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΦΗΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΑ ΕΠΤΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΝΟΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες οτιδηποτε άλλο θέλεις αλλα το θεμα της κυπρου μη το θιγεις γιατί πετάς κυριολεκτικά μαλακιες η κυβερνηση των συνταγματαρχών και πιο συγκεκριμενα ο Παπαδόπουλος επεσε πριν το πολυτεχνείο το 1973 με εσωτερικο εν μέρει πραξικοπημα τοθ Ιωαννίδη ρίχνει ο Ιωαννίδης τον μακάριο γιατι ο μεν πρωτος ηταν των αμερικανών και ο μεν δεύτερος ηθελε να συνεργαστεί με ρώσους και αποσύρει στρατεύματα της ΕΛΔΥΚ τον Ιούλιο του 1974 ερχεται ο Καραμανλής και τον αυγουστο γινεται ο αττιλας β αφου απέσυρε και ο τελευταίος μια ταξιαρχια. Διαβασε πρώτα και μη πετάς μασημένη τροφή απο αριστερούς γιατι εχουν παραχαραξει ολη την ιστορια.

      Διαγραφή
    2. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ USA.Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΜΦΥΛΙΟ,ΔΙΩΓΜΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ 1955,ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ,ΚΥΠΡΙΑΚΟ.ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
    3. νουμερο 11.00 εισαι πολυ αδιαβαστος !!Ο Παπαδππουλος παρεδωσε απο τις 8 οκτωμβ 73 .Η ιστορια ξεκινησε απ το πολυτεχν,συνεργασια μυστικ. υπηρεσ και των πολιτικων της εποχης στο Παρισι και την συνεχεια το κυπριακο ,αφου τουμπαρανε τον Ιωαννιδη .Οσο για το'" εβαλαν στα ποδια " θυμησου πια ηταν η ηγεσια ΕΔ που απεσυραν ολες τις στρατιωτικες αποστολες στη κυπρο αφου ηδη τα εκαναν πλακακια με τους πολιτικους{ονομα και μη χωριο} Εξου που δεν πειραχθηκε τριχα απ αυτους!!!

      Διαγραφή
    4. 3.30 οι ρώσοι σου εκαναν ανέκαθεν κακο ειναι ιστορικά αποδεδειγμένο,μακεδονικο,β παγκοσμιος

      Διαγραφή
    5. Και τον εμφύλιο οι ρώσοι τον προκάλεσαν να ξυπνησεις και μη πετάς αρλουμπες διαβασε λιγο 3.30

      Διαγραφή
    6. Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 5.23 ΞΕΡΩ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΕΣΕ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ". ΑΦΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΖΗΤΩ ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΠΑΤΡΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

      Διαγραφή
  9. χαμηλό το επίπεδο της επαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσύ βολεμένε τεμπελχανά εχεις επίπεδο πόλεως ανεβασμένο. Λίγο επίπεδο γκέη μου φαινετε οτι εχεις.

      Διαγραφή
  10. έχετε διαβάσει κανα βιβλίο στη ζωη σας ρε μαγκες? πλάκα έχουν μερικοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φασισταραδες του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκει στη χρυση αυγη ποσο κουτοχορτο τρωτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουτοχορτο τρως εσυ ,ζαγαρι της πλακας, και μαλιστα αμασητο το καταπινεις χαζοχαρουμενο αριστερο....χιδι.

      Διαγραφή
    2. Η χρυσή αυγή δεν εχει καμία σχέση με τον Παπαδόπουλο..πουθενά σβαστικες ουτε ναζιστικα πρόσωπα..τον ελληνικό φοίνικα είχε σύμβολο αναγέννησης..αν υπήρχαν κοινά σημεία θα είχε μεγαλύτερα ποσοστα

      Διαγραφή
  13. ο κοσμος ξυπνα!!! ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ!!
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ???? ΟΧΙ??? ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΛΟ Η χρυση αυγη ΑΛΛΟ Η ΕΝΔΟΞΗ 21 ΑΠΡΙΛΗ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ...
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News