Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι αποκαταστάσεις των δρόμων της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

"Εμείς μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας είμαστε συνεχώς παρόντες και παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτού του σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας"

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου:

Συνεχίζεται η κατασκευή του νέου αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, η οποία περιλαμβάνει και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου. Ήδη, εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς όπως η Παύλου Μελά, η Λεωφόρος Ξενιτίδη και η Καραϊσκάκη, ενώ σε κάποιες απ’ αυτές ολοκληρώνονται.

Εμείς μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας είμαστε συνεχώς παρόντες και παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτού του σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.











14 σχόλια:

  1. είναι ένα σπουδαίο έργο.Ένα έργο απαραίτητο.Μπράβο στη δημοτική αρχή για την υλοποίηση και την παρακολούθηση του.Καθώς και σε όσους δούλεψαν για να γίνει πράξη.Όμως το τελικό κομάτι των ασφαλτοστρώσεων ,αυτο που θα δώσει την τελική του εικόνα είναι επίσης τρομέρα σημαντικό.Φανταστείτε να μας μείνει μια πόλη με μπαλώματα ,λακούβες απο άσφαλτο και τρύπες.Κανείς δεν θα μείνει στο καλό.Μακάρι οι αρμόδιες αρχές του Δήμου να παρακολουθήσουν και ελέγξουν την ασφαλτόστρωση με απαιτήσεις προς την εταιρεία που ανέλαβε το έργο γνωρίζοντας κι αυτόν τον επίλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δουλεια τις ασφλτοστρωσης δεν ειναι καθολου καλι και πλ πρόχειρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν λίγα χρόνια ασφαλτοστρώναν και τώρα σκάβουν,αυτό είναι πρόγραμμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το εργο μπορει να ειναι σπουδαιο αλλα 10:11 μη βιαζεσαι να σκορπας τα μπραβο σου... με τα μπαλωματα που πανε να μας πασαρουν δουλεια σωστη δε γινεται..οι δρομοι ετσι και αλλιος ηταν τρισαθλιοι απο την στιγμη που αρχισε αυτη η δουλεια καλο θα ηταν να τελειωσει και σωστα..επιτελους..γιατι τιποτα δεν γινετε σωστα σ αυτον τον τοπο. το βλεπουμε ολοι οτι η αριδαια εχει γινει μια αθλια πολη και κριμα που θελουμε να τραβηξουμε και τουρισμο..μονο που περναν και την βλεπουν αναρωτιεμαι τι θα σκεφτονται..στρωστε σωστα τους δρομους,αξιοποιηστε τα παρκα,μαζεψε τα σκουπιδια και τα αδεσποτα ομορφηνετε επιτελους την πολη..τα πεζοδρομια ειναι μεγαλος κινδυνος..ειστε απαραδεκτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ασφαλτοστρώσεις είναι για σεμινάριο!!! Να διδάσκεται ο τρόπος σε όλες τις τεχνικές εταιρείες. Μετά από την «αποκατάσταση» να επισκέπτονται την Αριδαία και να το διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι που οι δρόμοι έγιναν οπως πριν οπως δήλωσε ο δημαρχος και η εταιρία @!!!!!!@@!!! Καντε μια βόλτα να δείτε......! Και το καλύτερο προχθες που πέρασα απο την Μελα πάλι εσκαψαν! Μια μέρα μετα την και καλα ασφαλτοστρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. κουμαντο σπιτι σου, θαγραψες καμια μαλακια

      Διαγραφή
  9. ΒΑΦΕΙΑΔΗ κόβεις σχόλια που δεν είναι ούτε προσβλητικά ούτε βρίζουν.Βάλε εκείνο με τα κίτρινα κουτιά των φώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν δεν πεσει απ την αρχη ασφαλτος θαστε θλιβεροι, μπαλωματα και ασχημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε γκρινιαρικα γατακια να πινετε ολο το γαλα σας και μετα να νιαουριζετε εε σε λιγα ξεκεινα και το δυκτιο υδρευσης γκε γκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κίτρινο κουτί ποιόν προστατεύει αφού οι εργάτες είναι εκτός του κουτιού και οι του Δήμου κάθονται στην άκρη του χαντακιού που δεν έχει κουτί. Μήπως πληρώνεται ο εργολάβος ψια δουλειά που δεν κάνει???? Ας απαντήσει ο Δήμος για τον ρόλο και την χρησιμότητα του κουτιού αυτού και πόσο πληρώνετε αν πληρώνετε ο εργολάβος συνολικά για αυτό το κουτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News