Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αλμωπός: Υπάρχει τελικά θέμα προπονητή ή όχι;

Ποια είναι η αλήθεια;

Η ήττα στην Πτολεμαΐδα απο τον Μακεδονικό Φούφα δημιούργησε μια κάποια αναστάτωση στις τάξεις του Αλμωπού καθώς στις καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών μετά το ματς ο Γιώργος Τυριακίδης έθεσε το θέμα παραίτησης του στην διάθεση της διοίκησης μετά το τρίτο συνεχή ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο πρόεδρος Κώστας Γάτσος δεν προτίθεται να δεχθεί την παραίτησή του υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δεν θεωρείται απίθανο κάποιοι άλλοι να πληρώσουν τις κακές εμφανίσεις του τελευταίων αγωνιστικών.

6 σχόλια:

  1. ασ κανουν ακομα κανα 2 ηττες και μετα θα δουμε κε ΓΑΤΣΟ αν θα υπαρξει θεμα προπονητη.Βεβαια δε θα πρεπει να ειναι πολυ αργα και να εχουμε και το μοιραιο δηλ τον κατηφορο τησ ομαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλλαγες προπονητων σχεδον ποτε δεν εκαναν καλο σε μια ομαδα.Αποτι φαινεται ειναι ανθρωπος με ηθος ,με αξιες,εχει δωσει ευκαιριες στο 90 %των παικτων και ειναι κατα βαση επιτυχημενος.Ανεβασε την ομαδα αηττητη,κερδισε τις ομαδες που επρεπε για να μη μπει σε περιπετειες.Η φυγη του μονο αναστατωση θα προκαλεσει σε ενα στερεο οικοδομημα κατα τα φαινομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει περιθώριο ανάκαμψης.Ενας έμπειρος προπονητής που μας έβγαλε κατηγορία επάξια....τα 3 άτυχα αποτέλεσμα δεν είναι μόνο δικό του έργο αλλά και τον παικτών...πιστεύω ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης,σωστος επαγγελματίας,το έργο του θα φανεί στο τέλος της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:30 πρέπει να σε πολύ νύχτας με το ποδοσφαιρο! Άλλο το τοπικό κι άλλο η γ εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω πιστευω οτι θα σωθει ο Αλμωπος.Ενας δεν πεφτει? εεεε ανετα το σονουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News