Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Καθαρίστηκαν όλοι οι δρόμοι της Ανατολικής Αλμωπίας από χόρτα, κλαδιά και μπάζα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των επαρχιακών οδών της Ανατολικής Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας καθάρισαν κλαδιά, χόρτα και μπάζα στις Επαρχιακές Οδούς Εξαπλατάνου – Ριζοχωρίου – Φιλώτειας – Αρχαγγέλου, Εξαπλατάνου – Κωνσταντίας – Φούστανης, Εξαπλατάνου – Θεοδωρακείου, Εξαπλατάνου – Χρυσής – Ξιφιανής.

Τα αποτελέσματα να είναι ιδιαίτερα εμφανή, καθώς οι εργασίες πραγματοποιούνται με στόχο να γίνουν πιο ασφαλείς οι δρόμοι και να υπάρχει επαρκής ορατότητα για τους οδηγούς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Ο καθαρισμός των δρόμων από κλαδιά, χόρτα και μπάζα είναι πολύ σημαντικός, καθώς στοχεύει στην οδική ασφάλεια. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη έκταση του Δήμου Αλμωπίας. Τέτοιες παρεμβάσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και γι’ αυτό συγχαίρω τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συνεργάτη μου Στέφανο Αβραμίκα για τον ορθό προγραμματισμό, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Ανατολικής Αλμωπίας και επίσης συνεργάτη μου Γιώργο Γούδη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα και έχει δείξει ιδιαίτερα θετικά δείγματα καθώς νοιάζεται πραγματικά για τον τομέα ευθύνης του και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των εργασιών. Τέλος, συγχαίρω τους υπαλλήλους του εργοταξίου που εργάζονται με ζήλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 


























8 σχόλια:

  1. Γιατι δεν τα εκαναν με το καινουριο τρακτερ και το σουπερ ακριβο μηχάνημα? ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελατε κ στην Δυτικη τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτο ειναι καθαρισμα τοτε εγω ειμαι Δημαρχος Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. megala erga kanei o dhmarxos mesa stin 4atetia poy exoyme . poios allos tha mporoyse na kanei tetoio ergo eeeee?
    AXIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά λέει ο 6:43 που είναι εκείνο το σούπερ ντούπερ μηχάνημα για το καθαρισμό των δρόμων, δεν έμαθαν πως δουλεύει ακόμα;
    http://aridaianews.blogspot.bg/2016/08/blog-post_856.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραθέτω κάποιο σχόλιο που είχε κάνει αναγνώστης στο παρελθόν σε σχέση με την αγορά του νέου μηχανήματος το οποίο δεν βλέπουμε, και στις παραπάνω φωτό πιθανολογώ ότι είναι εργολάβου το μηχάνημα.

    Ανώνυμος19 Αυγούστου 2016 - 7:12 μ.μ.
    Αν υπολογιστεί το κόστος απόκτησης και οι αποσβέσεις του εξοπλισμού, τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του (καύσιμα, χειριστής κλπ.), μάλλον θα συνέφερε το Δήμο μια σύμβαση με εργολάβο με μειοδοτικό διαγωνισμό και συγκεκριμένους όρους. Σε κάθε περίπτωση, η πρόθεση είναι στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να υπάρξει σωστός προγραμματισμός, χρονικός και τοπικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ λέω να βαλετε διαχωριστκές γραμμές στο δρόμα Εξαπλατάνου-Αριδαίας επιτέλους γιατί θα σκοτωθεί κοσμάκης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα καταλαβα γιατι δεν ακουγονται τα παραπονα των Προμαχιωτων.Απλα δεν δημοσιεύονται, όπως κανατε και με το δικο μου σχετικα με τις επικυνδυνες λακουβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News