Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Νίκος Θωμαΐδης: Στην πρώτη γραμμή... στα εύκολα και στα δύσκολα!

Ο κ. Θωμαΐδης είναι από τα στελέχη που αγωνίστηκαν πολύ τα προηγούμενα χρόνια

Έντονη δραστηριότητα παρουσιάζει ο κ. Νίκος Θωμαΐδης με την ιδιότητα του Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Το στέλεχος από την Πέλλα, μετά από πρόταση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετέχει στους παρακάτω Τομείς Κοινοβουλευτικού έργου:

- Τομέας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με Υπεύθυνο τον Βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή

- Τομέας Πολιτισμού με Υπεύθυνο τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα

- Τομέας Αθλητισμού με Υπεύθυνη την Βουλευτή Β’ Αθηνών, Άννα Καραμανλή

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Θωμαΐδης είναι από τα στελέχη που αγωνίστηκαν πολύ τα προηγούμενα χρόνια και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως σημειώνουν φίλοι του κόμματος.

4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ Άρη ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ 8Ο ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. grafeis: ...ειναι απο τα στελεχη που αγωνιστηκαν πολύ τα προηγούμενα χρόνια..... και δεν διευκρινίζεις σε τι αγωνίστηκε. αγωνίστηκε σε κάποιο άθλημα; αγωνίστηκε για την ν.δ.; αγωνίστηκε για τον εαυτό του; διευκρίνισε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala poso stokos paizei na eisai re
      gia thn ND milaei to post ara gia tin ND agonistike o anthropos esy ti zori travas?? o nikos me oti asxolithike mexri tora agonistis itan kai pote gia ton eayto tou kai ayto to apodeixe kai otan etrexe gia allous kai me tin kopilasia kai stin ND kai pantou gia ayto kai pantoy exei filoys

      Διαγραφή
    2. θα σου πω εγώ γιατι αγωνίστηκε, για να σε γ.... καριόλα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News