Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Κιουλτζόπουλος: «Δε βοηθά φέτος ο κόσμος του Αλμωπού»

"Δυστυχώς, μερίδα του κόσμου γυρνά την πλάτη στην ομάδα φέτος, αντίθετα με τα περσινά μπαράζ, ενώ άλλοι την απαξιώνουν, με παράλογες απαιτήσεις, κακή νοοτροπία. Βγάζουν εμπάθεια, έρχονται να γκρινιάξουν και δεν βοηθούν σε κάτι με κακοπροαίρετη κριτική"

Παρότι μόλις 17 χρονών, ο γηγενής δεξιός μπακ του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Κιουλτζόπουλος καθιερώνεται φέτος στην ενδεκάδα από τον Γιώργο Τυριακίδη, που δεν φοβάται να ρίξει… πιτσιρίκια στη «φωτιά» παρά το ρίσκο.

Ο νεαρός με δηλώσεις στην «ΑRENA PRESS» τόνισε:

«Φέτος μας δίνεται ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, σε μεγάλη κατηγορία, υψηλό επίπεδο και δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία, να δείξουμε αν αξίζουμε και να έχουμε ενεργό ρόλο, δίπλα στους έμπειρους του ρόστερ, που βοηθούν. Είναι χρονιά καταξίωσης για αρκετούς και συνολικά για τον Αλμωπό, που μαθαίνει την κατηγορία ως νεοφώτιστος και έχει το υπόβαθρο να κυνηγήσει του χρόνου κάτι περισσότερο, πιο δυνατά και «ζεστά». Είμαστε ευχαριστημένοι ως τώρα, αλλά σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Αρχικά μας νοιάζει να πάρουμε κάτι θετικό στην Ξάνθη με τον Ορφέα, είναι δυνατός φέτος, «πλήγωσε» Απόλλωνα και Καβάλα, αλλά και εμείς πήραμε δυο διπλά, με Βατόλακκο και Προσκυνητές. Πάντως, το νεανικό ρόστερ πρέπει να στηρίζεται. Δυστυχώς, μερίδα του κόσμου γυρνά την πλάτη στην ομάδα φέτος, αντίθετα με τα περσινά μπαράζ, ενώ άλλοι την απαξιώνουν, με παράλογες απαιτήσεις, κακή νοοτροπία. Βγάζουν εμπάθεια, έρχονται να γκρινιάξουν και δεν βοηθούν σε κάτι με κακοπροαίρετη κριτική».

Αύριο στη Θράκη από την ομάδα της Πέλλας θα λείψουν οι τραυματίες Μουρατίδης και Ζαμίδης.

---
Πηγή: arenafm.gr

14 σχόλια:

  1. 17χρονος ,μπράβο ρε ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνει το εισιτήριο 20 ευρώ. Να βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ αν θέλεις να βοηθησεις και μπορείς απλά πάρε σε κάθε αγώνα αντί για 1 εισιτήριο 2 ή 3 ή ακόμα και 5

      Διαγραφή
    2. Ειρωνικα στο λεει!10 ευρω ειναι αρκετα το εισητηριο

      Διαγραφή
    3. 5 ευρω Γ΄ εθνική και 5 ευρω Ανω ραχουλα -κάτω Ραχούλα?ε δεν ειναι και δίκαιο ... και ποιός θα πληρώσει τη διαιτησία 700-800 ευρω κάθε Κυριακή? (πριν τον αγώνα σε φάκελο τον θελουν για ανα αρχίσει το ματς !) ελα ρε ΕΠΟ !μετά θέλουμε και γεμάτα γήπεδα...ε πως?

      Διαγραφή
    4. Ναι και 15 ευρώ superleague. Πάλι δεν είναι δίκαιο.Και όλα τα γήπεδα άδεια.

      Διαγραφή
    5. Βεροια 45 ευρω το διαρκειας παιδια!καταλαβενουμε οτι χρειαζετε λεφτα η ομαδα για διατησιες αλλα και για το κοσμο σε αυτες τις εποχες ειναι δυσκολο να δινει το 10 ευρω

      Διαγραφή
  3. 10 ευρω εισητηρειο ειναι πολλα φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγορι μου εχεις δικιο....αλλα
    Εχεις σκεφτει καθολου την φουρνια τον 96-97 που απαρτιζανε τον Αλμωπο β'που ολοι που ασχολουνταν ειδικη προπονητες δοιηκητικη κ.λ.π με την μεγαλη ομαδα και οχι μονο ελεγαν οτι πλεον εχουμε τον Αλμωπο ετοιμο τον αλμωπο για τα επομενα δεκα χρονια..
    Μηπως ξερεις καλο μου παιδι που ειναι ολα αυτα τα παιδια........
    Παλι σου λεω εχεις δικιο και πολυ σωστα εχεις τοποθετιθη..
    Αστω ομως η πικρα ειναι μεγαλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομάδας σου είναι Γ Εθνική και εσυ λες τον πόνο σου. Αν γινόταν ότι ήθελε ο καθένας θα ήταν ένα μπάχαλο και όχι ομάδα. Σου είπε κανείς πως από την φουρνιά που λες η ομάδα θα έφτανε να είναι Γ Εθνική ; Η μήπως νομίζεις ότι αν έπαιζαν οι συγκεκριμένοι που λες θα είχε κόσμο το γήπεδο με την ομάδα να είναι στην Α1 και σε ρόλο κομπάρσου ; Αποφασίστε τι θέλετε τελικά. Σας ενδιαφέρει ποιοι παίζουν στην ομάδα η να πηγαίνει καλά η ομάδα και να σας αρέσει αυτό που βλέπετε ; Ποδόσφαιρο είναι και όχι "βίτσια" του καθένα.

      Διαγραφή
  5. ρε παιδιά πήγα να δω την Πτολεμαίδα την πόλη των 40χιλιάδων κατοίκων και έπαιζαν σε άδειο γήπεδο.Τι να λέμε τώρα? απλά σε όλο το νομό μας όσο λείπουν οι μεγαλες ομαδες απ τις μεγαλες κατηγορίες συσπειρωνονται τα χωρια και τραβάνε κόσμο στα τοπικα.Αυτό ειναι όλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα.Μπορούμε και χωρίς το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάμε Ρε κιουλ παικταραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News