Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Άρης Υδραίας: Αποκλειστικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Έχοντας δει όλες τις ομάδες του α' ομίλου δηλώνει ότι αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο αυτή υποσχόμενος μεγάλο πριμ στους παίκτες

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο πρόεδρος του Άρη Υδραίας και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη Χρήστος Παπαδόπουλος (Τσίκος) όσον αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος στην Β Κατηγορία.

Έχοντας δει όλες τις ομάδες του α' ομίλου δηλώνει ότι αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο αυτή υποσχόμενος μεγάλο πριμ στους παίκτες, ενώ ήδη υπάρχει συμφωνία ενόψει Γενάρη με δυο πρωτοκλασάτους παίκτες από ομάδες Α1.

Κατα τα αλλά σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης για την νέα σεζόν με τον 56χρονο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Θ. Τσολερίδη (Λόρυ) με κάποιες τυπικές λεπτομέρειες να απομένουν.

9 σχόλια:

  1. Έχετε καταστρέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τα λεφτά που δίνετε... πριμ ανόδου από την Β' στην Α'???? Αν είναι να δώσετε λεφτά τουλάχιστον φτιάξτε υποδομές για τα νέα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Makran h kaliteri omada.exei empeiria kai kalous paixtes...psaxte ton deutero!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλαξε πλευρο ,και μονο για τσολερ που γραφει επρεπε να καταλαβεις οτι υπαρχει και χιουμορ μεσα ,σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια λεφτα. 10.41.αλλα και ποια παιδια και υποδομες μιλας .οποις αγαπαει κανει θυσιες οπως καναμε και εμεις παιδια,καιδεν ειχαμε ουτε παπουτσια,για αυτο αστοκαι να μεινουν αυτοι που θελουν οχι με το ζορι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον Αν υπαρχει αλλη ομαδα με 940 χρονια εψυχο υλικο στ ελλαδα δινουμε τρια πεντολιρα και δυοβλιρες😠😆😢😉😃😄😈😥💴👟👟👟👟👟

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα χα γελάνε και οι πέτρες στο λυκοστομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με αερα ανανεωσης βλεπω η η υδραια
    δινει εμφαση στις υποδομες κ τη νεα γενια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηδεν παθητικο στην εστια του μεγαλου Αρη φετος. Ενας ψηλος θα φερει την ανοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News