Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Μιχάλης Μαυρίδης: «Τι ακριβώς θέλουν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θελω να ευχαριστησω τους ποδοσφαιριστες του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ για την συνεργασια μας,καθως και τους νεαρους μας ποδοσφαιριστες της παιδικης ομαδας. Επισης θελω να κανω μια αναδρομη στην δραση μας, καθως και στο πλανο που ειχαμε αποφασισει απο κοινου με τη διοικηση.

Αναλαμβανοντας τις τυχες της ομαδας εθεσα ως απαραβατο ορο την λειτουργια της παιδικης ομαδας, με σκοπο να δημιουργησουμε το ποδοσφαιρικο μελλον του συλλογου, αλλα και να βοηθησουμε τα παιδια να δυναμωσουν το χαρακτηρα τους,να απολαυσουν το παιχνιδι, και να φερουμε την νεολαια κοντα στον αθλητισμο. Κατι το οποιο θα βοηθουσε πρωτιστως να αναπτυξουν την αισθηση του δικαιου τα παιδια, αλλα και να τα κρατησει μακρια απο δραστηριοτητες που μαστιζουν την νεολαια οπως, δικυκλιστες, καπνιστες και υπερχρηστες διαδυκτιου.

Κατοπιν ζητησα απο την διοικηση να εμπιστευτει ολα τα παιδια του χωριου,και να γινουν μονον τρεις προσθηκες. Εδωσα προσωπικες εγγυησεις οτι εχουν τα παιδια την δυνατοτητα να ανταπεξελθουν στην κατηγορια,και θα παρουσιασουμε μια ομαδα καλογυμνασμενη. Εξηγησα οτι βαση του μοντελου της ομαδας δεν ειναι δυνατον να εχουμε αμμεσα αποτελεσματα λογο της απειριας των παικτων,και της μεγαλης τομης που γινεται στο ροστερ,αλλα και στη λειτουργια της ομαδας. Εθεσα απο την πρωτη μερα ομως ως αφετηρια την πρωτη δεκεμβριου,ως απαρχη της συγκομιδης βαθμων,αλλα και ολοκληρωμενης αποδοσης της ομαδας,στυριζοντας το επιχειρημα μου αυτο,πρωτα στα δεδομενα της κατηγοριας.πχ βαρια γηπεδα,αγυμναστες ομαδες,ελλειπη ροστερ, κτλ. Και κατοπιν εξηγωντας τα πλεονεκτηματα μας σαν ομαδα,και με βαση την δουλεια και το πλανο που ηπηρετουσαμε. πχ καλη φυσικη κατασταση, βαθος ροστερ,μεγαλο βαθμο εντοπιοτητας, κτλ.

Στο διαβα αυτου του ενχειρηματος βρηκα πολλες φορες προβληματα αλλα η μεγαλη διαθεση των παιδιων,και η πολυτιμη βοηθεια που ειχα απο τον συνεργατη μου με βοηθουσαν να βγαινω παντα νικητης. Ενδεικτικα αναφερω καποια προβληματα οπως τον καματο των παιδιων λογο της υλοτομιας,αλλα και τα προβληματα επικοινωνιας στον τακτικο τους προσανατολισμο. Δεν ειναι ευκολο να χτισεις μια ομαδα απο την αρχη και κυριως να εισαι αναγκασμενος να μαθαινεις σε ποδοσφαιριστες στοιχεια τα οποια θα επρεπε να τα εχουν διδαχθει σε μαθησιακες ηλικιες,αλλα οπως γνωριζεται δεν υπαρχουν παιδικα τμηματα να μας το εξασφαλισουν αυτο.

Κλεινοντας θελω να πω στον κοσμο του χωριου να κανει υπομονη και να συμπαρασταθει στα παιδια γιατι εχει πολυ δουλεια επανω της αυτη η ομαδα, και ειναι κοντα η επιτυχια. Στον φιλαθλο κοσμο να μην ξεχναει οτι μιλαμε για ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο,και να θεσει ο καθενας το ερωτημα στον εαυτο του ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ απ το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο? Και στην διοικηση των προμαχων να ζητησω συγγνωμη που η δουλεια μου δεν ηταν αξια ουτε για ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Μιχάλης Μαυριδης
Προπονητης UEFA A

11 σχόλια:

  1. Είμαι χρόνια στα γήπεδα τα πιο πολλά από αυτά ως φίλαθλος και σε μερικά από αυτά ως παράγοντας! Διαβάζοντας την επιστολή και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της για άλλη μια φορά βγάζω το συμπέρασμα ότι όσο εργατικός κι αν είσαι όσα κι αν έχεις προσφέρει οι χαρές είναι ελάχιστες και εκείνο πάντα που μένει είναι μια τεράστια πίκρα!! Ούτε ένα ευχαριστώ!!
    Τι να σου ευχηθώ? Ε! Λοιπόν σου εύχομαι υγεία και να κάνεις με πάθος πάντα αυτό που αγαπάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλη κουβεντα ειπες.. Αληθεια στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο του κ. Μαυριδη και των υπολοιπων ομοιων του οι ξενοι (που δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τον τιμησουμε που ειχε μονο 3) πληρωνονται κανονικα ναι ή οχι? Ακομα και οι ντοπιοι μήπως κατα τύχη, παντως οχι κατ εξαιρεση, δεν πληρωνονται και αυτοι για να παιξουν στα χωρια τους? Αρα περιπατο το "ερασιτεχνικο" ποδοσφαιρο κυριοι... υγ. Την ωρα που ο καθε κουμαρτζης ΕΠΕΝΔΥΕΙ χιλιαρικα στο "ερασιτεχνικο" με βλεψεις για ανοδο και μπαζες μεσα απο το στοιχημα αλλοι πραγματικα μπαινουν στο χορταρι για την χαρα του αθληματος. Τιμη σε οσους ασχολουνται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερασιτεχνικα με το ποδοσφαιρο

      Διαγραφή
  3. μπραβο μισελ εισαι σταθερη αξια!! αλλα δυστηχως στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληρώθηκε για να κάνει έργο σε επτά παιχνίδια πήρε δύο πόντους όλα τα άλλα νά'χαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μιχαλη τι περιμενες να βρεις ανοιχτα μυαλα ποδοσφαιρικα σε μια κλειστη κοινωνια οπως των προμαχων;ποιος προπονητης δουλεψε σε βαθος χρονου;κανεις.!!αυτοι που ξερουν απο μπαλλα πιστευαν οτι η δουλεια σου συντομα θα ειχε ημερομηνια ληξης.!εκτιμω την δουλεια σου και την ευθειτητα των πραξεων σου και λογων σου...εξαλου εισαι ο μονος που τοποθετησε δημοσεια και αντρικεια.θλιβομαι που ακομη δεν το καναν καπιοι αλλοι!ο χρονος θα δειξει ποιος εκανε λαθος(χ.β.τ)
    Υ.Γ την εκτιμηση μου στο χωριο προμαχους..για αποφυγη παρεξηγησεων,η τοποθετηση μου ειναι καθαρα ποδοσφαιρικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε ρε Μιχάλη έχασε το στοίχημα για 18 μέρες έβγαλες τελικά παρέλαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουλάχιστον οι Πρόμαχοι έχουμε δικά μας παιδιά.Οχι σαν τον Εξαπλάτανο .Αρα καλά είμαστε κι έτσι.Σωμενοι κι εμεις και ο Εξαπλάτανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EIMAI BEBAIOS KYRIE BAFEIADH OTI AYTO TO KEIMENO THA TO XANADOYME... AYTA POY KANEI O MAYRIDIS STOYS PROMAXOYS SE LIGO KAIRO POLLOI THA TA YOTHETISOYN. KRIMA PANTOS GIATI H DIOIKHSH TON PROMAXON EINAI NEA PAIDIA KAI EPREPE NA EXOYN PIO ANOIXTA MYALA. EKTOS AMA TO KANAN GIA NA GINOYN TZAMPA MAGKES TORA POY BGHKE TO BARY PROGRAMMA. MAYRIDI RESPECT GIATI EBALES OLA TA PITSIRIKIA NA PAIXOYN A1 KAI EISAI XILIOMETRA MPROSTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News