Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Την επαναφορά της βουλευτικής σύνταξης πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος

Mιλώντας χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού της Βουλής για το 2017

Την επαναφορά ενός προνομίου που προκαλεί -και είχε καταργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επί Α. Σαμαρά- ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Ξεχνώντας όσα το κόμμα του αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο συγκυβερνά, έλεγε περί κρίσης και χρυσών προνομίων των βουλευτών πρότεινε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την επαναφορά της βουλευτικής σύνταξης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού της Βουλής για το 2017 διατράνωσε ότι θα πρέπει οι βουλευτές να το διεκδικήσουν. «Διαφωνώ ως νέος Βουλευτής στην άρση της βουλευτικής σύνταξης. Δεν γνωρίζω τι ίσχυε πριν, ούτε το ύψος της συντάξεως, αλλά μια σύνταξη στα όρια που παίρνει ένας δημόσιος υπάλληλος ή σε συμψηφισμό με τη σύνταξη που παίρνεις από το ασφαλιστικό σου ταμείο, 1.300 ευρώ, 1.400 ευρώ, 1.500 ευρώ ή 2.000 ευρώ, είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να το διεκδικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας τους πάντες άφωνους στη Βουλή.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται (προφανώς… οικονομικά), διότι «έχουνε πάρα πολλά έξοδα παράστασης, έχουνε παράσταση και στην Αθήνα και στο εξωτερικό, έξοδα να δουν ψηφοφόρους, όπως έχουμε κι εμείς κι εγώ στον Πειραιά και οποιοσδήποτε άλλος»!

6 σχόλια:

  1. Για αυτο δεν θα ξανα βγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληταρια συνταξουλα θελετε ε?στους αλλους που την κοβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ου να μου χαθεις χαραμοφαη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στοιχηματίζω ότι αυτοί θα εξαντλήσουν τη θητεία τους μέχρι το τέλος. Εκλογές θα κάνουν την τελευταία μέρα. Δεν αφήνουν την κουτάλα. Κοιτάζουν να αρπάξουν ό,τι μπορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XAXAXAXAXAXAAA THN ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News