Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Στα Λουτρά Πόζαρ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Στα Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης η οποία πραγματοποίησε μαθήματα διάσωσης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαίδευση υγρού στοιχείου στη θερμαινόμενη πισίνα (διαδικασίες διάσωσης και επιβίωσης), τεχνικές αναρρίχησης και καταρρίχησης σε γέφυρα και χρήση κόμπων.

Το πρόγραμμα της σχολής αυτοπροστασίας και εκτάκτων αναγκών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Ο κ. Μπίνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και να τους ευχαριστήσει που επέλεξαν την περιοχή μας για αυτή τους τη δράση, ενώ παράλληλα συζήτησε το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας.













4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε πρέπει να δής πολύ σοβαρά καί τή διάσωση τίς Αλμπωπίας από τούς ρωμά. Εχουνε ρημάξει ολοι τήν αλμωπία. Πρεπει ο Δήμος Αριδαίας σε συνεργασία μέ τβν ελληνική αστυνομία να λάβουνε αμεσα μέτρα πρίν ειναι πολύ αργά γιατί οι πολίτες αλλο δέν αντέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. savvato poios edose tin adeia na kanoyn tetoia pragmata stin pisina? pantos o kosmos poy den eixan sxesei me tin diasosi efigan disarestimeni... den mporesan na mpoyne stin pisina.tetoies sigkentrosis kalo einai na ginonte kathimerines.(pantos apo politiki eiste mayra mesanyxta)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε τραβα μαλακα, κατι ηθελες να πεις και ειπες μαλακια.

      Διαγραφή
    2. Πιπέρι στο στόμα! Να επιχειρηματολογησεις και οχι ύβρεις!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News