Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Αυτό είναι το νέο γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Το γραφείο μου θα είναι εδώ πάντα ανοιχτό"

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το μεσημέρι του Σαββάτου το νέο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός κάθισε στο γραφείο, αλλά και στο σαλόνι υποδοχής που διαθέτει αυτό, ενώ φρόντισε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι και τη θέα, από το παράθυρό του.

«Να αναζητήσουμε λύσεις για τα προβλήματα στη Θράκη. Σε αυτή την περίπτωση δεν καθόμαστε απέναντι, αλλά δίπλα. Η θεσμική ιδιότητα του πρωθυπουργού μπορεί να είναι παθογένεια αλλά εδώ μπορεί να λειτουργήσει θετικά, με συλλογική προσπάθεια παράλληλα με την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας. Χρειαζόμαστε ένα λειτουργικό γραφείο, γραφείο δουλειάς», είπε ο κ. Τσίπρας, εγκαινιάζοντας το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκης.

«Έρχομαι συνήθως εδώ για γιορτές και φιέστες. Τώρα θα κάνουμε δουλειά. Θα μας απασχολήσει η ανάπτυξη της πόλης. Θα έχω τακτική παρουσία, κάθε 15 ημέρες με υπουργικές συσκέψεις. Το γραφείο μου θα είναι εδώ πάντα ανοιχτό», ανέφερε ακόμη ο πρωθυπουργός. 






7 σχόλια:

  1. ποια αναπτυξη ρε.ολα με ρυθμο χελωνας.μονο στο να εισπρατει το κρατος εκει ναι ολα ειναι ετοιμα ενα χρονο πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλεξη ασε τιςπαπαριες ο λαος υποφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε χαλασμένα χάπια παιρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News