Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Πρόεδρος Εξαπλατάνου: «Δήμαρχε, ευχαριστώ από καρδιάς»

Ευχαριστήρια δήλωση

Νίκος Χατζηανδρέου, Πρόεδρος Τ.Κ. Εξαπλατάνου:

«Δήμαρχε, θέλω να σε ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο εσένα, όσο και όλη τη δημοτική αρχή, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Τ.Κ. Εξαπλατάνου. Είναι άλλο θέμα η διεκδίκηση πραγμάτων για τον τόπο σου και άλλο η στείρα δίχως νόημα πολιτική αντιπαράθεση. Μακάρι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να μπορούσαμε να προσφέρουμε παραπάνω».

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της καρδιάς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικο ο προεδρος ειναι να εντοπιζειτα προβλήματα και να τα προωθει στην δημοτική αρχη οχι να κανει τον κυπουρο,τον σκουπιδιαρ ,το ηλεκτρολογο.Γιαυτο μην τους ευχαριστεις ,αυτη πρεπει να σε ευχαριστουν που τους ξελασπονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε,απ'ότι φαίνεται ο πρόεδρος θέλει να κατεβεί μαζί σου στις επόμενες εκλογές.Επειδή όπως λέει είναι δύσκολες οι συνθήκες,θα περνάς μία φορά το μήνα με το αυτοκίνητο του δήμου και θα πετάς στη πλατεία μία σακούλα καραμέλες.Όταν έρθουν οι εκλογές τότε πέτα γλυφιτζούρια.Ακούς εκεί 10000 ευρώ!Μην ακούς τους υπόλοιπους,είναι κακοπροαίρετοι και αντιπολιτευόμενοι.Με την κακία σας να μείνετε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News