Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μια Λατίνα σκέτη κόλαση η Τζένιφερ Λόπεζ (φωτο)

Η 47χρονη Λατίνα για ακόμα μια φορά «κόλασε»

Τα λόγια είναι περιττά στην περίπτωσή της. Και πώς δηλαδή να περιγράψει κανείς τις καμπύλες του κορμιού της Τζένιφερ Λόπεζ και την πορσελάνινη ομορφιά της;

Η 47χρονη Λατίνα για ακόμα μια φορά «κόλασε» με την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των βραβείων Latin Grammy.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Jennie φόρεσε μια ολόσωμη κεντημένη φόρμα του οίκου Zuhair Murad, η οποία άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, αλλά και άλλα σημεία του κορμιού της!







1 σχόλιο:

  1. Τή γυναίκα ειναι αυτή ρέ παιδιάααα!!!! Ξυπνήστε ρε εδώ οι δικές μας γυμναστείτε κουνηθείτε. Μετά φταινε οι αντρες πού τό κέρατο παει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News