Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ούτε τώρα ο Αλμωπός, 1 - 1 με την Δόξα Προσκυνητών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ένας μέτριος Αλμωπος δεν κατάφερε να λυγίσει τη αντίσταση της Δόξας Προσκυνητων με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.

Το παιχνίδι ηταν μέτριο ποιοτικά με τους φιλοξενουμενους σαφώς καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο όπου κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους και να πάρουν το προβάδισμα στο 34' με τον Βάσκο που πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφυλακα Χρήστου.

Στην επανάληψη το σκηνικό αλλαξε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν σιγά σιγά την πίεση και να φέρνουν το ματς στα στο 65' οταν ο Γιώργος Ελευθεριάδης εκμεταλευτηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμενων και έγραψε το 1-1.

Μεχρι την λήξη υπήρξε έντονη πίεση για το γκολ της νίκης χωρίς όμως αποτελεσμα αφού η άμυνα των Κομοτηναιων κράτησε το θετικό γι αυτους αποτέλεσμα.

Διαιτητής Παυλίδης (Ημαθίας) Μηνουδης-Σαλτσιδης (Πιερίας) που σε ενα εύκολο παιχνίδι κατάφεραν να εκνευρισουν τους φιλάθλους.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Θ.Ελευθεριαδης (72'Παντελιδης) Παπασυμεων, Ρογγοτης, Μουρατιδης, Μπρεγκου, Παπαευθυμιου, Τσιμτσιριδης (52' Ζαρογιαννης) Αλαμάνης (52'Αλμπανης), Κοβατσης, Γ. Ελευθεριαδης.

ΔΟΞΑ: Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Κελεσιδης, Λεφης, Σιδηροπουλος, Τριχας, Φουρκαν, Κατσαρός (83'Ιωαννιδης), Κειτα (74' Καμζελας) Μοσχος, Βασκος.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News